Print
Zoom In
Zoom Out

مشاوروزیرآموزش وپرورش

برنامه پنج ساله دوم همکاریها با رفع نواقص گذشته تصویب وابلاغ شده است  

شناسه مطلب: 35340
زمان انتشار: يكشنبه 05 مرداد 1404 ساعت 09:53

مدیران کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و شهر تهران در دیدارهای جداگانه با دبیر ستاد همکاریها روند همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش را بررسی کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها براساس مصوبه شورای معاونین ستاد همکاریها، مدیر کل آپ  شهرستانهای تهران ومدیر کل آپ شهر تهران ومعاونین پرورشی آنان با حضوردر دفترستاد همکاریها در ساختمان شهید رجایی تهران حضور یافته و با دبیر ستاد همکاریها دیدار کردند .

حجت الاسلام نیکزاد دراین دیدارها ضمن تقدیرازمدیران باعنایت به پیشینه دو دهه فعالیت ستاد همکاریها برای کمک به شناخت ظرفیت های هردو مجموعه باید آن را جدی گرفت و این مهم درتصویب برنامه دوم همکاریها متصور است. 

دبیرستادهمکاریهای حوزه علمیه وآموزش وپرورش ضمن تقدیرازاهتمام مدیران کل به عنوان نایب رئیس شوراهای همکاری در مراکز استانها گفت؛ امیدواریم در برنامه پنج ساله دوم ضمن رفع کمبودها و نقاط ضعف برنامه اول، شاهد درخشش همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش درسطح کشور باشیم.

مشاور وزیرآموزش و پرورش با اشاره به فرا دستگاهی بودن ستاد گفت؛ ستاد همکاریها رابرای کمک به شناخت ظرفیت های هر دو مجموعه با عنایت به پیشینه دو دهه فعالیت باید جدی گرفت و این مهم درتصویب برنامه دوم همکاریها متصور است. 

وی اصلی ترین موضوعات برنامه پنج ساله دوم را توجه با طرح های مطرح شده در جلسات کار گروه های تخصصی دانست و گفت؛ اهمیت طرح روشنا به دلیل ظرفیت بالای مدارس شبانه‌روزی برای تبلیغ،تاکید برراه‌اندازی مرکزتربیت معلم در حوزه علمیه ونیزضرورت اجرای گسترده طرح پیوند را مد نظر قرارداده ایم. 

حجت الاسلام نیکزاد همچنین توجه به معلمین معارف اسلامی و توانمند نمودن آنها را حایزاهمیت وبرضرورت گسترش کودکستان‌های وابسته به حوزه علمیه تاکید کرد و گفت؛خوشبختانه حوزه علمیه خواهران دراین خصوص خروجی های بسیار خوب و علمی دارد که با شناخت این ظرفیت ها می توان مهدهای کودک مبتنی برآموزه های دین را گسترش داد.

 



مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد؛

تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش/ تقدیر از پیگیری‌های مستمر رئیس‌جمهور در راستای تحول در آموزش و پرورش

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش و تولیت مسجد مقدس جمکران

پوسترجشنواره قهرمانان ایران به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در معرفی شخصیت های الگو رونمایی شد

ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش برگزار می کند

رویداد جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانش آموزان

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.