Print
Zoom In
Zoom Out

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش و تولیت مسجد مقدس جمکران

پوسترجشنواره قهرمانان ایران به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در معرفی شخصیت های الگو رونمایی شد

شناسه مطلب: 35206
زمان انتشار: يكشنبه 28 بهمن 1403 ساعت 15:02

 پوسترجشنواره قهرمانان ایران به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در معرفی شخصیت های الگو به کودکان و نوجوانان با حضور حجج اسلام والمسلمین نیکزاد مشاورو زیر و دبیرستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش و اجاق نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران رونمایی شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام نیکزاد در آیین رونمایی از این پوستربا تقدیراز ابتکارطراحان این رویداد گفت؛ همان گونه که مقام معظم رهبری تاکید فرموده اند؛ آشنایی نسل کودک و نوجوان  با مفاخر کشور باید از اولویت های اهل فرهنگ، هنروآموزش باشد و این مهم برای نسل کنونی وآینده ،جهت شناخت فرزندانمان با هویت ملی خود حائزاهمیت است.   

وی افزود؛ براساس آموزه های قرآن، معرفی شخصیت های علمی ،جهادی، فرهنگی و دینی الگوی قرآنی دارد وهمان گونه که خداوند درقرآن سرآمدان بندگی و اخلاص و خدا باوری را معرفی فرموده اند، ما نیزبه تبعیت ازاین فرامین باید نسل به نسل مفاخر ملی و دینی خود را برای سبک زندگی ایرانی اسلامی به جامعه مخصوصا دانش آموزان معرفی نماییم.

دبیر ستاد همکاریها خاطرنشان ساخت؛ معرفی قهرمانان ملی موجب وفاق بیش ازپیش همه علاقه مندان به این مرزوبوم کهن میشود و امیدواریم این کار نتایج با برکتی را به دنبال داشته باشد.  

*جشنواره قهرمانان ایران چیست

جشنواره «قهرمانان ایران» با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت‌های تأثیرگذار ملی و ایجاد انگیزه برای تولید آثار هنری مرتبط با این شخصیت‌ها برگزار می‌شود. در این جشنواره، هر ماه یک شخصیت مهم تاریخی، علمی، فرهنگی یا ورزشی معرفی شده و زندگی‌نامه ایشان در اختیار شرکت‌ کنندگان قرار می‌گیرد سپس، دانش‌آموزان می‌توانند آثار هنری خود را در قالب‌های مختلف ارائه دهند.

اهداف جشنواره

آشنایی نسل جدید با قهرمانان و مفاخر ایران‌زمین،ترویج فرهنگ مطالعه و تحقیق درباره شخصیت‌های ملی، پرورش خلاقیت و توانمندی‌های هنری کودکان و نوجوانان ،ایجاد انگیزه برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری و تقویت هویت ملی و روحیه افتخار به میراث ایرانی از اهداف این طرح ملی می باشد.

کفتنی است این جشنواره با همکاری آستان مسجد مقدس جمکران ، ستاد همکاریهای حوزه علمیه و اموزش و پرورش و گروه تبلیغی جهادی شهید صالحی خوانساری برگزار می شود. 

 

 

 



دوره طرح ولایت ویژه طلاب طرح امین در قم برگزار شد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران