Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

شناسه مطلب: 55508
زمان انتشار: دوشنبه 17 آذر 1404 ساعت 14:00

حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری با تأکید بر جایگاه خطیر معلمان گفت: وظیفه معلم تنها انتقال دانش نیست، بلکه ادامه‌دهنده مسیر انبیا است؛ مسیری که هدف آن ساختن انسان‌هایی پاک، آگاه و استوار در برابر هجمه‌های فکری و فرهنگی دشمن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین حسین مظفری امروز در دیدار با دبیران و دانش آموزان دبیرستان دوره اول دخترانه محمدعلی خانبان محله راه آهن، اظهار داشت: معلمی «شغل انسان‌سازی» و «شغل انبیا» است. این توفیقی است که شما پیدا کرده‌اید.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین، بیان کرد: تلاش حداکثری در برابر هجمه‌های دشمن علیه نسل جوان یک امر ضروری است. ما باید تلاش کنیم سرمایه‌های ارزشمند کشور در مسیر خدا، پیامبر(ص) و دفاع از میهن باقی بمانند.

وی ادامه داد: خداوند متعال در آیه ۲ سوره مبارکه جمعه می فرماید: «هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَإِنْ کَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُبِینٍ» یعنی: او است که در میان مردم بی سواد، پیامبری از خودشان برانگیخت تا آیات او را بر آنان بخواند و آنان را از آلودگی های فکری و روحی پاکشان کند و به آنان کتاب و حکمت بیاموزد، و آنان به یقین پیش از این در گمراهی آشکاری بودند.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: این قبیل دیدارها و حضور در جمع دانش آموزان از بهترین ساعاتی است که یک انسان تجربه می‌کند و خاطره‌ای خوش باقی می‌گذارد.

رئیس شورای همکاریهای استان قزوین عنوان کرد: با مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین در حال رایزنی برای فراهم‌آوری زمینه حضور روحانیون و مبلغین در مدارس هستیم تا با همکاری آموزش و پرورش، این ارتباط تقویت شود.

امام جمعه قزوین تأکید کرد: تلاش حداکثری در برابر هجمه‌های دشمن علیه نسل جوان یک امر ضروری است. ما باید تلاش کنیم سرمایه‌های ارزشمند کشور در مسیر خدا، پیامبر(ص) و دفاع از میهن اسلامی باقی بمانند.

انتهای پیام /



تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

معاون تبلیغ حوزه علمیه اصفهان خبر داد

فعالیت یکهزار روحانی طرح امین در اصفهان

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است