به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش با همکاری ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه و با هدف آمادهسازی نسل جدید برای عصر فناوری، برنامه جامع سواد هوش مصنوعی را برای دانشآموزان طراحی کرده است.
این برنامه با شعار "آینده از آن کسانی است که آن را میسازند" سه دوره تخصصی متفاوت را شامل میشود که به شرح زیر است:
۱. دوره کوتاهمدت (۹۰ دقیقه): آشنایی مقدماتی با هوش مصنوعی که شامل معرفی مفاهیم پایه هوش مصنوعی، شناخت ابزارهای مشهور هوش مصنوعی مانند Copilot، بررسی فرصتها و چالشهای هوش مصنوعی و تبیین نقش دانشآموزان در پیشرفت هوش مصنوعی کشور میباشد.
۲. دوره میانمدت (۱۸ ساعت): آموزش تخصصی فصلی هوش مصنوعی که شامل آشنایی عمیق با مفاهیم تخصصی هوش مصنوعی، آموزش مقدماتی برنامهنویسی با پایتون و معرفی کتابخانههای مرتبط با هوش مصنوعی میباشد. این دوره بیشتر برای دانشآموزان متوسطه اول و دوم مناسب میباشد.
۳. دوره پیشرفته (۹۰ ساعت): آموزش تکمیلی هوش مصنوعی که شامل آموزش تخصصی الگوریتم و فلوچارت، یادگیری ماشین و کاربردهای آن، برنامهنویسی حرفهای با پایتون، آموزش پردازش زبان طبیعی و پردازش تصویر و رباتیک میباشد. این دوره برای دانشآموزان متوسطه دوم و همه علاقهمندان حوزه هوش مصنوعی مناسب میباشد.
علاقهمندان به حضور در دورهها میتوانند برای ثبتنام به نشانی https://eitaa.com/ITsetadدر ایتا مراجعه نمایند. همچنین با اسکن کد QR موجود در پوستر، جزئیات بیشتر را دریافت کنند.
این رویداد گامی مهم در راستای آمادهسازی نسل جوان برای مواجهه با فناوریهای نوین و پرورش متخصصان آینده محسوب میشود.