Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد؛

تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش/ تقدیر از پیگیری‌های مستمر رئیس‌جمهور در راستای تحول در آموزش و پرورش

شناسه مطلب: 35339
زمان انتشار: شنبه 04 مرداد 1404 ساعت 17:01

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه اظهار کرد: تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش است.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نیکزاد؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه با بیان این‌که آموزش و پرورش مهم‌ترین نهاد علمی و فرهنگی کشور است، اظهار داشت: آموزش و پرورش با یک میلیون کارمند، حدود نیمی از نیروی دولت را تشکیل می‌دهد و مدیریت آن نیازمند توجه ویژه است.

حجت الاسلام نیکزاد با تقدیر از پیگیری‌های رئیس‌جمهور در حوزه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور محترم به‌صورت مستمر جلسات این حوزه را پیگیری می‌کنند و توجه ویژه ای به آموزش و پرورش دارند که وظیفه خود می‌دانیم از این رفتار بسیار ارزشمند تشکر کنیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت تقویت مبانی اعتقادی، گفت: کیفیت بخشی و توسعه عدالت آموزشی بعد از عبور از مشکلات مالی محقق می شود، در این دوره به یاری خداوند و با تلاش دولت و وزیر آموزش و پرورش از بسیاری مشکلات مالی عبور کرده ایم و تمرکز وزارتخانه بر ارتقا توسعه عدالت آموزشی و ترویج ارزش خصوصا نماز است.

حجت الاسلام نیکزاد با بیان این‌که بخش عمده جذب نیروهای متعهد در آموزش و پرورش، از طریق تنوع‌بخشی به برنامه‌ها امکان‌پذیر است، افزود: طرح‌های اوقات فراغت در تابستان فرصت بسیار مناسبی برای این کار است، زیرا دانش‌آموزان با میل و اشتیاق در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند و بهتر می توان با آنها ارتباط برقرار کرد.

وی از رؤسای آموزش و پرورش خواست تا برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای بازدید از مدارس انجام دهند و گفت: شما می‌توانید در طول یک سال از تمام مدارس مناطق تحت مسئولیت خود بازدید کنید تا از نزدیک در جریان مسائل قرار بگیرید.

حجت الاسلام نیکزاد با اشاره به تدوین برنامه پنج‌ساله دوم همکاری حوزه و  آموزش و پرورش، اظهار کرد: بیش از ۱۴۰ جلسه تخصصی با حضور مدیران میانی وزارت آموزش و پرورش، حوزه‌های علمیه و متخصصان از سراسر کشور برگزار شده تا این برنامه به‌صورت جامع و کارشناسی تنظیم شود.

وی با اشاره به تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در سطح استان‌ها و مناطق، گفت: این شوراها باید به‌عنوان بازوی فرهنگی شورای آموزش و پرورش عمل کنند.

 حجت‌الاسلام نیکزاد با اشاره به اهمیت کار فرهنگی، افزود: کار فرهنگی زمان‌بر است و همان‌طور که ضد فرهنگ در طول سال‌ها شکل می‌گیرد، ساختن فرهنگ نیز نیازمند صبر و تلاش است. یکی از آسیب‌های جدی در آموزش و پرورش، عدم ثبات مدیریتی است که ثبات مدیریت در آموزش و پرورش بارها مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است.



پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد؛

تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش/ تقدیر از پیگیری‌های مستمر رئیس‌جمهور در راستای تحول در آموزش و پرورش

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی