Print
Zoom In
Zoom Out

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

شناسه مطلب: 35336
زمان انتشار: چهارشنبه 25 تیر 1404 ساعت 13:06

طرح تابستانی اوقات فراغت در خراسان رضوی با سازماندهی گسترده بیش از ۳۰۰ بانوی مربی امین برای فعالیت هدفمند در مساجد استان، زمینه‌ساز تربیت دینی و معرفتی بیش از سه هزار دانش‌آموز دختر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، همزمان با آغاز طرح تابستانی اوقات فراغت در استان خراسان رضوی، بیش از ۳۰۰ مربی خواهر امین جهت انجام فعالیت‌های تبلیغی و تربیتی در مساجد استان سازماندهی شده‌اند.

در شرایط فعلی، بیش از ۲۰۰ مربی فعالیت‌های تربیتی، معرفتی و فرهنگی خود را در مساجد آغاز نموده‌اند، و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته، با پایان دهه اول محرم، فعالیت تمامی ۳۰۰ مربی به صورت کامل عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

این برنامه‌ریزی وسیع که با محوریت تقویت تربیت دینی و اجرای جهاد تبیین در بستر مسجد طراحی شده است، میزبان بیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر از گروه‌های سنی مختلف خواهد بود و فرصتی برای ارتقاء سطح معرفتی و بصیرتی نسل نوجوان فراهم ساخته است.

محورهای اصلی فعالیت مربیان در تابستان ۱۴۰۴ شامل تبیین مفاهیم محرم و نهضت حسینی، آموزش استکبارستیزی و دشمن‌شناسی برای نوجوانان، تقویت ارتباط با ولایت با محوریت حدیث شریف «سلسلة الذهب»، و پاسخ به شبهات فکری و تربیت عواطف دینی در فضای مسجد است.

مربیان طرح امین، با الهام و تأسی از بیانات مقام معظم رهبری در عرصه تبیین، در خط مقدم جهاد تربیتی قرار دارند و با حضور فعال و مؤثر در عرصه حقیقی، نقش کلیدی و تاثیرگذاری در هدایت فکری دختران امروز و تربیت مادران آینده ایفا می‌کنند.

این طرح به همت ستاد طرح امین خواهران خراسان رضوی و با مشارکت فعال مساجد استان، تابستانی پویا و سرشار از فرصت‌های معنوی و تربیتی برای دختران نوجوان رقم زده است.

 



گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد:

روحانیت در آموزش و پرورش، کلید هدایت فرهنگی جوانان است

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

در نشست با وزیر آموزش و پرورش مطرح شد

گسترش همکاری حوزه علمیه خراسان و آموزش‌وپرورش/ فعالیت ۶۴۳۰ طلبه و حمایت از ۶۷۰ هزار دانش‌آموز

گزارش تصویری

نشست شورای همکاری حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش استان خراسان رضوی

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین