Print
Zoom In
Zoom Out

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

شناسه مطلب: 35335
زمان انتشار: چهارشنبه 25 تیر 1404 ساعت 09:39

رئیس اداره طرح تربیتی امین خراسان از آغاز فرآیند مصاحبه علمی و فرهنگی جذب و ساماندهی طلاب علاقه‌مند به فعالیت تبلیغی و تربیتی در مدارس امین این استان برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ خبر داد و استقبال چشمگیر طلاب جوان را نشان‌دهنده اهتمام ویژه آنان به تربیت دینی دانش‌آموزان دانست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نخستین مرحله از مصاحبه‌های جذب طلاب مدارس امین ویژه سال تحصیلی ۱۴۰۴، در محل ساختمان«برکت امام هادی(علیه‌السلام)» مشهد برگزار شد.

حجت‌الاسلام جواد صالحی، رئیس اداره طرح تربیتی امین خراسان، در حاشیه برگزاری مصاحبه‌های علمی و فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: بر اساس فراخوانی که طی ماه‌های اخیر منتشر شد، بیش از ۱۵۰۰ نفر از طلاب مدارس علمیه خراسان برای همکاری در مدارس امین ثبت‌نام کرده‌اند که این میزان استقبال، بیانگر دغدغه و توجه جدی طلاب جوان نسبت به مسئولیت مقدس تربیت دینی دانش‌آموزان است.

وی افزود: فرآیند مصاحبه علمی و فرهنگی طلاب، طی همکاری جمعی از اساتید باتجربه، کارشناسان تربیتی، مدیران مدارس امین و مشاوران فرهنگی آغاز شده و در بازه‌ای حدود ده روز ادامه خواهد داشت. فراخوان متقاضیان طبق جدول زمان‌بندی و به صورت تدریجی انجام می‌پذیرد تا دقت و کیفیت لازم در ارزیابی‌ها لحاظ شود و زمینه انتخاب شایسته‌ترین افراد فراهم گردد.

رئیس اداره طرح تربیتی امین خراسان همچنین بیان داشت: نتایج نهایی پذیرش، پس از طی مراحل ارزیابی و بررسی دقیق، در نیمه نخست شهریورماه ۱۴۰۴ از سوی این اداره اعلام خواهد شد.

حجت‌الاسلام صالحی تصریح کرد: هدف از این فرآیند، شناسایی و انتخاب نیروهای متعهد، توانمند و دغدغه‌مند جهت حضور مؤثر و مستمر در فضای تربیتی مدارس است تا نقش‌آفرینی جدی در نهادینه‌سازی معارف دینی و ارتقای باورهای اعتقادی و اخلاقی نسل جدید ایفا نمایند.

وی بیان داشت: طرح تربیتی امین با نظارت حوزه علمیه خراسان و با همکاری آموزش و پرورش اجرا می‌شود و تاکنون نتایج قابل توجهی در تقویت فضای تربیتی مدارس و افزایش بینش معنوی و اخلاقی دانش‌آموزان به همراه داشته است.

گفتنی است، حجت‌الاسلام منتظری، معاون فرهنگی‌ تبلیغی حوزه علمیه خراسان و حجت‌الاسلام ابراهیمی، مدیر اعزام و ساماندهی مبلغان این معاونت، با حضور در محل مصاحبه از روند اجرایی بازدید کردند و با عوامل اجرایی، اساتید و داوطلبان گفت‌وگو نمودند.

 



ویژه معاونان پرورشی آموزش و پرورش

دوره مهارت‌های فردی واجتماعی با الهام از  نهج‌البلاغه برگزارشد

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین