Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

شناسه مطلب: 35305
زمان انتشار: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 ساعت 13:57

مراسم سالگرد شهادت رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی ودیگر شهدای خدمت با حضور مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌ حوزه های علمیه و آموزش‌ و پرورش در سالن همایش های بوعلی سینای دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش پایگاه  اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،حجت الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد، طی سخنانی شهید سید ابراهیم رئیسی را مظهر تلاش و سخت کوشی در جهت پیشبرد اهداف و بالا بردن جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مجامع جهانی نامید و ابراز نمود: فقدان این مرد بزرگ لطمه جبران ناپذیری به کشور وارد کرد، زیرا که ایشان صادقانه و در راه کسب رضای خداوند تمام تلاش خود را بکار گرفت تا کمبودهای موجود در کشور را رفع نماید و تا حدود بسیار زیادی هم در این مسیر موفق بود و خدمات شایانی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نمود که آثار این خدمات تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

 مشاوروزیرآموزش‌ و پرورش با اشاره به جایگاه رفیع شهادت و شهدا گفت: شهید رئیسی، در تمام امور شخصا پیشرو بود و در طول حدود 3 سال ریاست جمهوری ایشان، در تمام فعالیت ها حضور داشت و به این جهت که در تمام کارها رضای خدا را مد نظر قرار می داد، به جایگاه رفیع شهادت که آرزوی دیرینه وی بود نائل آمد.

سخنران این مراسم در پایان با اشاره به شخصیت والای شهید رئیسی به تشریح مبانی فکری، شخصیتی و سیاسی این شهید والا مقام پرداخت و خطاب به دانشجویان بیان داشت: با الگو قرار دادن چنین شخصیت های بزرگی که همه تلاش ها و رفتار های آنها با اخلاص و تلاش برای جلب رضای خدا بود خطاب به دانشجویان توصیه نمود: در تمام فعالیت های خود رضای خداوند را در نظر قرار داده و خالصانه برای تربیت جامعه ای پاک و نسلی متدین تلاش نمائید.

اجرای سرود توسط گروه سرود دانشگاه و شعر خوانی حماسی یکی از شعرای برجسته استان از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.



نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

دبیرستاد همکاریها درجمع دانش آموزان همدانی

به تعبیررهبرمعظم انقلاب دنیای فردامتعلق به شما دانش آموزان است

امام جمعه همدان:

تعلیم و تربیت از زیرساخت تا محتوا نیازمند توجه جدی است

گزارشی از فعالیت های گروه تبلیغی انصارالحسین(ع)؛

از طرح تربیت محور درمدارس تا پیوند مسجد ، مدرسه و منزل

پیوند مدارس با مراکز دینی و فرهنگی تقویت شود.

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد