Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

شناسه مطلب: 35282
زمان انتشار: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 ساعت 13:39

حجت الاسلام والمسلمین  محامی در دیدار با معلمان نمونه و جمعی از فرهنگیان استان با تاکید بر توجه به سیره علمی و عملی پیامبر اسلام (ص) در مسیر تعلیم و تربیت گفت: تلاش و کوشش شما در راه تربیت دانش آموزان، امید آفرین و امیدوار کننده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نماینده ولی فقیه در استان در جمع معلمین نمونه و جمعی از فرهنگیان ضمن تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم به اصحاب تعلیم و تربیت گفت: از زحمات و تلاش‌های شما برای تعلیم و تربیت نسل جدید و فرزندان ایران اسلامی قدردانی می‌کنیم. 

وی افزود: تلاش و کوشش شما که از هستی خود گذشته و با عمر و جان خود در راه تربیت عقلانی و تقویت قدرت تفکر و پرورش روح دانش‌آموزان قدم برمی‌دارید؛ امید آفرین و امیدوار کننده است و نوید آینده ای روشن را به ما می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین  محامی با اشاره به رسالت و مسئولیت خطیر معلمان ادامه داد: اینکه رسالت انبیا بر عهده شما معلمان عزیز است، یک افتخار محسوب می‌شود و باید به این نکته توجه کرد که کار انسان سازی وظیفه‌ای خطیر و با سختی و دشواری همراه است. 

نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: در مسیر تربیت صحیح دانش آموزان می‌توان از سیره علمی و عملی پیامبر بزرگوار اسلام الگو گرفت.

وی با اشاره به آیه ۲ سوره مبارکه جمعه که بر اهمیت تعلیم و تربیت تاکید می‌کند؛ اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین هنرهای معلمان این است که با شناخت نسبت به هر دانش آموز ارتباطی مناسب برقرار می‌کنند و برای تعلیم و تعلم آنان بر اساس دانش و حکمت از هیچ تلاش فروگذار نخواهند کرد.

حجت الاسلام والمسلمین  محامی با برشمردن نکاتی در این آیه مبارکه افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف شما معلمان رشد قدرت تأمل ، تدبر و تفکر بر محور آیات الهی در دانش‌آموزان است؛ زیرا تحمل و تدبر آنان باعث پیراسته شدن لوح وجودشان خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بیان داشت: اگر فرزندان ما قدر گوهر وجودی خود را بدانند در راستای رشد همه جانبه آن تلاش خواهند نمود و به انحرافات توجهی نخواهد کرد؛ در واقع افزایش قدرت عقلانیت در دانش آموزان باعث کاهش بسیاری از چالش‌های جامعه امروزی خواهد شد.

وی با اشاره به تأثیر مهر و محبت در فرآیندهای آموزشی گفت: دلسوزی معلمین برای متعلمان و شاگردان خود و از خود گذشتگی آنان برای انتقال مطالب و آموزش دانش آموزان نقشی بسیار اثرگذار دارد و باعث رسوخ این علم و دانش به لوح وجودی آنان خواهد شد.



نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش فرصتی ارزشمند برای تعلیم و تربیت کشوراست

مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات برگزار کرد

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغان و فعالان فرهنگی سیستان و بلوچستان

امام جمعه زاهدان:

لزوم برگزاری دوره‌های توانمندسازی توأم با روزآمدی برای معلمان

به منظور هدایت تحصیلی

بازدید دانش‌آموزان محلاتی از مدرسه علمیه فاطمیه+ عکس

با حضور نماینده ولی فقیه

برگزاری جشن بزرگ عبادت دانش‌آموزان در ساری

نماینده ولی فقیه درسیستان و بلوچستان

لزوم توجه به سیره علمی و عملی پیامبر(ص) در مسیر تعلیم و تربیت

نماینده ولی فقیه در ایلام دردیدار دبیر ستاد همکاریها  

با استفاده ازروشهای خلاقانه نسل جوان را به ارزشهای دینی و انقلابی سوق دهیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

به مناسبت هفته معلم

حضورمشاوروزیرآموزش و پرورش در منزل معلم شهید عبادالله محمد صالحی

دبیر ستاد همکاریها ؛

«احترام به معلم» احترام به آینده کشور

پیام آیت الله اعرافی به مناسبت روز معلم :

رشد و توسعه کشور محصول تلاش و مجاهدت معلمان و اساتید است

پرسمان دهه کرامت (به سوی نور)

پاسخ به ۳۱ پرسش پرتکرار درباره دهه کرامت

تصاویر/ نشست کمیته همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان البرز

گزارشی از مدرسه علمیه نورالثقلین مشهد در عرصه تبلیغ و جذب نوجوانان به حوزه علمیه

در مشهد برگزارشد

گردهمایی بزرگ بانوان طرح امین با محوریت جذب دانش‌آموزان به حوزه‌های علمیه

هزار دانش‌آموز قمی با شخصیت حضرت معصومه(س) آشنا می‌شوند

حضرت معصومه(س)؛ الگوی ولایتمداری و زیست عفیفانه