Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش و پرورش در دیدار امام حمعه بیرجند:

تعلیم و تربیت میدان اصلی مقاومت در جنگ شناختی دشمن است

شناسه مطلب: 55404
زمان انتشار: شنبه 19 مهر 1404 ساعت 09:44

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز میدان واقعی نبرد با دشمن در عرصه اندیشه‌ها و باورهای جوانان و نوجوانان شکل گرفته و نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم این میدان مقاومت فرهنگی قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، وزیر آموزش و پرورش صبح ، پنجشنبه ۱۷ مهرماه در دیدار با  آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی؛ نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران و مسئولان استان، با قدردانی از تلاش‌های استاندار خراسان جنوبی گفت: فضای همدلی و آرامش حاکم بر مجموعه مدیریتی استان نتیجه نگاه باتجربه و دلسوزانه استاندار است که با همکاری نمایندگان محترم مجلس، الگوی موفقی از همبستگی را در سطح کشور رقم زده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در شرایط کنونی کشور، افزود: دشمن در چهار دهه گذشته در عرصه‌های مختلف ناکام مانده و امروز تمرکز خود را بر تضعیف باورها و ارزش‌های نسل جوان از طریق فضای مجازی و عملیات‌های ترکیبی قرار داده است. در این شرایط، آموزش و پرورش باید میدان‌دار مبارزه و طراحی این جبهه باشد.

دکترکاظمی تصریح کرد: تربیت، سخت‌ترین مأموریت الهی است و خداوند این وظیفه خطیر را بر عهده برگزیدگان خود قرار داده است؛ از این‌رو، وزارت آموزش و پرورش این رسالت را به عنوان سنگین‌ترین وظیفه نظام اسلامی دنبال می‌کند.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر ساخت فضاهای آموزشی به عنوان نماد عدالت آموزشی، گفت: استانداردسازی فضاها و تجهیزات مدارس، ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت در دو بعد علمی و تربیتی و بهبود عدالت آموزشی در دستور کار جدی وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

کاظمی با بیان این‌که دانش‌آموزان ایرانی در رقابت‌های علمی جهانی درخشش قابل توجهی داشته‌اند، افزود: در سال گذشته، دانش‌آموزان کشور موفق به کسب نزدیک به ۴۰ مدال در المپیادهای علمی بین‌المللی شدند و با چهار مدال بیشتر و ۲۰ پله صعود، جایگاه جمهوری اسلامی ایران را ارتقا دادند. همچنین تیم‌های ورزشی دانش‌آموزی ۱۳۳ مدال از رقابت‌های بین‌المللی کسب کردند.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت تقویت هویت دینی و ملی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: دو برنامه محوری وزارت آموزش و پرورش در حوزه پرورشی، توسعه فرهنگ اقامه نماز و گسترش فعالیت‌های قرآنی است. در زمینه نماز، سه محور شامل اقامه نماز جماعت در مدارس، ارتقای معرفت دانش‌آموزان نسبت به نماز و برنامه‌های تبلیغی و انگیزشی در حال اجراست.

وی افزود: در حوزه قرآن نیز سه راهبرد اصلی شامل آموزش عمومی قرآن برای تمام دانش‌آموزان، شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی و گسترش مدارس قرآنی در ۷۵۰ منطقه آموزشی کشور در حال پیگیری است. تاکنون بیش از ۱۵۰۰ مدرسه قرآنی راه‌اندازی شده و امسال تلاش می‌شود این تعداد افزایش یابد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین از حضور ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مراسم اعتکاف سال گذشته خبر داد و گفت: این حضور گسترده نشان از عطش معنوی نسل جوان و ظرفیت بالای مدارس برای نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی دارد.

کاظمی در پایان اظهار کرد: برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن طراحی شده و این مسیر با همکاری نهادهای فرهنگی و تبلیغی کشور با قوت ادامه خواهد داشت.

 



طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

در مصلی امام خمینی(ره) بجنور

گردهمایی بزرگ دانش آموزی یاوران مقاومت و نماز

نایب رئیس کمیته همکاریهای خراسان جنوبی:

۱۵ طرح آموزشی و تربیتی به مدارس خراسان جنوبی ابلاغ شد

سفر مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها به خراسان جنوبی به روایت تصویر(بخش دوم)

مشاور وزیر آموزش و پرورش

مفاخر حوزه به نسل آینده ساز انقلاب معرفی شوند

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است