Print
Zoom In
Zoom Out

در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

دوره‌های آموزشی تخصصی برای مبلغین و مبلغات در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد + تصاویر

شناسه مطلب: 35292
زمان انتشار: دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 ساعت 09:25

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی ویژه طلاب طرح امین و هجرت با هدف توانمندسازی مبلغین و ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های تبلیغی آنان در یاسوج، دهدشت و گچساران خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام رحیم رحیمی نیک معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای مبلغین و مبلغات این استان، اظهار داشت: این دوره‌ها برای تقویت مهارت‌های تبلیغی و توانمندسازی مبلغین و مبلغات طراحی شده‌اند و هدف اصلی ما ارتقاء سطح علمی و مهارتی آنان برای اجرای مؤثرتر وظایف تبلیغی در سطح جامعه است.

حجت‌الاسلام رحیمی نیک، افزود: این دوره‌های آموزشی تاکنون در گچساران برگزار شده و مبلغین دو روز در حوزه علمیه امام صادق (ع) از حضور اساتید برجسته حوزه بهره‌مند شده‌اند.

وی اظهار کرد: دوره‌های آموزشی در مدرسه علمیه فاطمیه (س) یاسوج برای مبلغات در حال برگزاری است و فردا نیز در دهدشت، میزبان مبلغین و مبلغات شهرستان کهگیلویه خواهیم بود.

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ نفر از مبلغین و مبلغات در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: اساتید این دوره‌ها از برجسته‌ترین اساتید حوزه علمیه قم انتخاب شده‌اند، تا سطح علمی و مهارتی شرکت‌کنندگان به بهترین شکل تقویت شود.

وی تأکید کرد: مدت این دوره‌ها چهار روز است و در راستای بهبود توانمندی مبلغین، چنین برنامه‌هایی در طول سال تحصیلی ادامه خواهند داشت.

حجت‌الاسلام رحیمی نیک، ابراز کرد: امیدواریم این دوره‌ها تأثیر مطلوبی در ارتقای سطح تبلیغی طلاب داشته باشد و آموزش‌ها در مسیر رسالت تبلیغی آنان مثمرثمر باشد.

وی همچنین بر اهمیت استمرار این دوره‌ها و نیاز به برنامه‌ریزی‌های بیشتر در زمینه آموزش‌های تخصصی تأکید کرد و گفت: باید همواره در تلاش باشیم تا مبلغین و مبلغات را با آخرین روش‌ها و دانش‌های روز آشنا کنیم تا بتوانند به بهترین نحو به وظایف خود در طول سال تحصیلی عمل کنند.

 



چند خبرازفعالیت های استانی همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

ره آوردهمکاری ائمه جمعه با آموزش و پرورش تربیت نسلی شایسته و انقلابی است

تقدیر مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت طلاب طرح امین

رئیس بنیاد مهدویت استان کهگیلویه وبویراحمد

بهترین پایگاه تربیت انسان منتظرآموزش و پرورش است

گزارشی از فعالیت های گروه تبلیغی انصارالحسین(ع)؛

از طرح تربیت محور درمدارس تا پیوند مسجد ، مدرسه و منزل

پیوند مدارس با مراکز دینی و فرهنگی تقویت شود.

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد