Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

ره آوردهمکاری ائمه جمعه با آموزش و پرورش تربیت نسلی شایسته و انقلابی است

شناسه مطلب: 35243
زمان انتشار: يكشنبه 17 فروردین 1404 ساعت 12:37

رضایی با تأکید بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی ائمه جمعه با آموزش و پرورش، بر لزوم حمایت‌های بیشتر برای تحقق اهداف مشترک در تربیت نسلی دینی و انقلابی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  ایوب رضایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با حجت‌الاسلام عبدالرحمان عبودی مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: همکاری و هم‌افزایی سایر نهادها به ویژه ائمه جمعه با آموزش و پرورش امری ضروری است، چرا که این نهاد به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با نیمی از جامعه ارتباط دارد.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش استان ۱۷۰ هزار دانش‌آموز، بیش از ۱۴ هزار معلم در ۱۳ شهرستان و منطقه را تحت پوشش دارد، افزود: حتی در دورافتاده‌ترین روستاها نیز پرچم آموزش و پرورش برافراشته است و همواره تلاش می‌شود تا خدمات آموزشی به دانش‌آموزان ارائه گردد. به همین دلیل، حمایت از این نهاد اهمیت ویژه‌ای دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه همکاران من در آموزش و پرورش شبانه‌روز در حال تلاش برای انجام مسئولیت‌های خود به بهترین شکل ممکن هستند، تصریح کرد: با این حال، به دلیل حجم وسیع فعالیت‌ها و چالش‌های متعدد، ممکن است در برخی موارد کوتاهی‌هایی پیش آید که قطعا سهوی بوده و عمدی نیست.

رضایی با بیان اینکه هدف اصلی ما تربیت نسلی شایسته و با ایمان و انقلابی است که نه تنها در این دنیا، بلکه در آخرت نیز موفق و سعادتمند باشند، خاطرنشان کرد: در این راستا از شما می‌خواهیم که همچنان حمایت‌های خود را از آموزش و پرورش ادامه دهید تا بتوانیم وظایف خود را به نحو مطلوب‌تر انجام دهیم.

وی تاکید کرد: امیدوارم در سال جدید با هم‌افزایی بیشتر و رفع چالش‌ها، گام‌های مؤثری در جهت تحقق اهداف مشترک خود برداریم و از تمام ظرفیت‌ها بهره‌برداری کنیم.

هدف مشترک هر دو مجموعه، تربیت نسلی شایسته، دینی و انقلابی است

حجت‌الاسلام عبدالرحیم عبودی مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار با اشاره به وظیفه ائمه جمعه در حمایت از آموزش و پرورش، اظهار کرد: دستگاه آموزش و پرورش یک نهاد گسترده و مهم است که تمامی دستگاه‌ها باید در کمک به این نهاد بزرگ و تاثیرگذار همکاری کنند.

وی با تاکید بر هم‌راستایی اهداف ائمه جمعه و آموزش و پرورش، افزود: هدف مشترک هر دو مجموعه، تربیت نسلی شایسته، دینی و انقلابی است.

وی تصریح کرد: ائمه جمعه همچون گذشته در کنار آموزش و پرورش خواهند بود و ارتباط موثر و تنگاتنگی با مجموعه آموزش و پرورش دارند.



تجلیل امام جمعه یاسوج از دانش آموزان عضو ستاد نمازجمعه

امام جمعه دهدشت

مراقبت از آرمان‌های نظام از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش است.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد؛

مبلغان طرح امین، شبهات دانش‌آموزان را برطرف کنند

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

آینده دینی، سیاسی، اجتماعی واقتصادی کشوردر گرو آموزش و پرورش تراز است

در نشست با وزیر آموزش و پرورش مطرح شد

گسترش همکاری حوزه علمیه خراسان و آموزش‌وپرورش/ فعالیت ۶۴۳۰ طلبه و حمایت از ۶۷۰ هزار دانش‌آموز

مدیر حوزه علمیه خراسان

حوزه علمیه خراسان با گروه‌های جهادی فرهنگی، آماده خدمت به آموزش و پرورش است

وزیرآموزش و پرورش دردیدار با  مدیر حوزه علمیه خراسان

نظام آموزشی نیازمند گفتمان‌سازی و تمرکز بر مهارت‌آموزی است

امام جمعه برازجان:

تربیت دینی زیربنای رشد معنوی و اخلاقی انسان است

نماینده ولی فقیه در لرستان

تربیت نسل تراز انقلاب از شاخص ترین رسالت های آموزش و پرورش است

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش فرصتی ارزشمند برای تعلیم و تربیت کشوراست

فیلم / همایش مشاورین مدارس آموزش و پرورش با موضوع استعداد سنجی و حوزه علمیه

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران

احیای نماز از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش مازندران است

نماینده ولی فقیه در استان مازندران

عزم و اراده آموزش و پرورش مازندران در توجه به بعد عملیاتی نماز جدی است

در سفر به استان زنجان صورت گرفت

دیدار دبیر ستاد همکاری ها با نماینده ولی فقیه در زنجان

دبیرستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش:

شناخت خدا و عمل به معارف الهی مسیر موفقیت و سعادت انسان را هموار می‌کند

بازدید مشاور وزیرآموزش و پرورش از آموزشگاه ایروانی زنجان

بیست نکته کلیدی در تبلیغ دانش‌آموزی

امام جمعه  اصفهان:

تفاوت بین کلام و عمل مانع از تربیت صحیح می‌شود/ همه امورانسانی  به تربیت وابسته است

مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خواشتار شد:

شبکه سازی و تولید بسته‌های محتوایی ویژه نوجوانان