Print
Zoom In
Zoom Out

وزیرآموزش و پرورش دردیدار با  مدیر حوزه علمیه خراسان

نظام آموزشی نیازمند گفتمان‌سازی و تمرکز بر مهارت‌آموزی است

شناسه مطلب: 35267
زمان انتشار: دوشنبه 08 اردیبهشت 1404 ساعت 08:57

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اهمیت اصلاح زیرساخت‌ها و منابع انسانی در نظام آموزشی کشور تأکید کرد که باید آموزش رسمی با رویکرد یادگیری، تربیت و مهارت‌آموزی جایگزین شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، دکترعلیرضا کاظمی وزیرآموزش‌وپرورش، در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به اهمیت اصلاح زیرساخت‌ها و منابع انسانی در نظام آموزشی کشور گفت: هنوز راه زیادی برای سامان دادن و اجرای کامل دستورالعمل‌ها داریم. این موضوع باید به یک گفتمان جدی تبدیل شود و هم در حوزه زیرساخت‌ها و هم در حوزه منابع انسانی کارهای گسترده‌ای انجام شود.

وی تأکید کرد: در این مسیر، نباید تنها به آموزش رسمی بپردازیم؛ بلکه تمرکز اصلی باید روی یادگیری، تربیت و مهارت‌آموزی باشد. دانش‌آموزان باید در قالب بازی و فعالیت‌های جذاب و دل‌نشین آموزش ببینند تا مهارت‌ها و دانش لازم را کسب کنند و از فرآیند یادگیری لذت ببرند.

وزیرآموزش‌وپرورش همچنین با اشاره به اهمیت نیروی انسانی متخصص اظهار داشت: یکی از آسیب‌هایی که در حال حاضر می‌بینیم، مربوط به عدم شناخت دقیق از افرادی است که در موقعیت‌های تربیتی کلیدی قرار دارند. معلم یا مربی، الگوی اصلی دانش‌آموزان است و گفتار، رفتار، ظاهر، و برخورد او ناخودآگاه روی ذهن و شخصیت دانش‌آموز تأثیر می‌گذارد. این تأثیر می‌تواند علاقه‌ها، تنفرها و روابط دوستانه دانش‌آموزان را شکل دهد.

کاظمی همچنین به تجربه‌های ارزشمند مدیر حوزه علمیه خراسان و سابقه وی در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط فردی با سابقه درخشان و مورد اعتماد است و حضور چنین شخصیت‌هایی در کنار تیم‌های مدیریتی به حل مشکلات و پیشبرد اهداف کمک شایانی خواهد کرد.

وی در پایان افزود: برای پیشبرد اهداف نظام آموزشی باید همه دست به دست هم بدهیم و شرایط را به نحوی مهیا کنیم که نه تنها نیازهای دانش‌آموزان، بلکه آینده جامعه نیز با تربیت افراد توانمند و متخصص تضمین شود.



مدیر حوزه علمیه خراسان خبرداد

فعالیت تبلیغی  ۱۹۴۵  طلبه و روحانی  در آموزش و پرورش خراسان

در دیداربا وزیر آموزش وپرورش عنوان شد

آمادگی آستان قدس رضوی برای میزبانی از برنامه‌های دانش‌آموزی

آیت الله علم الهدی در دیدار با وزیر آموزش‌وپرورش

تربیت معلم تراز انقلاب اسلامی با تقویت دانشگاه فرهنگیان

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است