Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در ایلام ؛

ترویج فرهنگ نماز در محلات و مدارس و مساجد تقویت شود

شناسه مطلب: 35117
زمان انتشار: چهارشنبه 05 دی 1403 ساعت 10:41

باید سراغ مساجد به عنوان خانه خدا رفت، به آن پناه برد و آبادشان کرد، افزود: آباد کردن مساجد به معنای حضور در مسجد و ارتباط با خدا و اقامه نماز جماعت است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت الاسلام والمسلمین « کریمی‌تبار» در اجلاس استانی نماز در سالن امور تربیتی شهر ایلام، اظهار کرد: در دنیای امروز، انسان‌ها هر چند وقت یکبار برای حفظ سلامتی خود، آزمایش‌های دوره‌ای انجام می‌دهند چرا که برخی از بیماری‌ها ممکن است علائمی در بدن ایجاد نکند و دردی هم نداشته باشد، اما در آزمایش‌ها این بیماری‌های مشخص شود.

وی  با تاکید بر اینکه بدترین بیماری آن است که درد و علائم هشدار دهنده نداشته باشد، افزود: در بُعد معنوی نیز همین گونه است، وقتی انسان گرفتار انواع آسیب‌ها و بزه‌ها می شود، بزرگترین درد این است که احساس نکند که گرفتار آسیب و گناه شده است.

امام جمعه ایلام بیان کرد: ارتباط با خدا و خواندن ۱۷ رکعت نماز در پنج مقطع زمانی در طول شبانه روز، جلوی آلودگی‌هایی که قلب انسان را فرا گرفته و مانع رشد انسان می‌شود را می‌گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با تاکید بر اینکه نماز، فرودگاه پرواز و جایگاه عروج انسان به سوی خدا است، افزود: برای ارتباط با خدا البته باید آمادگی در انسان ایجاد شود، گناه لذت ارتباط با خدا را در انسان از بین می‌برد، درد امروز جوامع این است که دردهای معنوی خود را احساس نمی‌کنند.

رئیس شورای همکاریهای استان ایلام  با اشاره به اینکه ارتباط با خدا اهرم پیروزی بر مشکلات است، یادآور شد: خاشع کسی است که عظمت الهی را شناخته و در برابر این عظمت احساس عجز و ناتوانی و نیاز می‌کند و انسان خاشع در نماز سر تسلیم در برابر عظمت الهی فرود می‌آورد.

امام جمعه ایلام گفت: امروزه در جامعه برای جسم و مادیات سرمایه گذاری می‌شود و دغدغه‌ خانواده‌ها روی مادیات قرار دارد، اما باید به فکر خود و آینده فرزندان نیز بود و فرزندان خود را با معنویات آشنا کرد، امروز اصل و زیرساخت دردهای جامعه و آسیب‌های اجتماعی فاصله گرفتن از یاد و ذکر خدا است.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به اینکه باید سراغ مساجد به عنوان خانه خدا رفت، به آن پناه برد و آبادشان کرد، افزود: آباد کردن مساجد به معنای حضور در مسجد و ارتباط با خدا و اقامه نماز جماعت است، امروزحرکات خوبی در کشور و استان برای رونق مساجد شروع شده اما خیلی با وضعیت مطلوب فاصله داریم.

رئیس شورای همکاریهای استان ایلام  با تاکید بر اینکه قدم برداشتن به سمت مسجد عبادت است و انسان را از شر شیطان مصون می کند، تصریح کرد: رفتن به مسجد و اقامه نماز باید تبدیل به سبک زندگی اقشار مختلف جامعه شود، همه نسبت به نماز و اقامه آن در جامعه مسئول هستیم چرا که سرنوشت خود و خانواده‌ در گروی نماز و ارتباط با خدا است.

امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه باید ترویج فرهنگ نماز در محلات و مدارس و مساجد تقویت شود، ابراز کرد: همانگونه که امام راحل فرمودند مسجد سنگر است که انسان در برابر آسیب‌ها حفظ می کند و باید در راستای رونق و اباد کردن مساجد گام برداریم.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به اینکه امروز دین مردم با دنیای کارمندان و کارگزاران گره خورده است، خاطرنشان کرد: رفتار نامناسب برخی از کارمندان و کارگزاران در دین و نماز مردم تاثیرگذار است، مسئولان و مدیران برای نماز تاثیرگذار باشند و هر کس در حد توان خود فعالیت داشته باشد.



مشاور وزیر آموزش و پرورش در آئین سپاس معلم در ایلام؛

 ارزش و منزلت جایگاه معلمان باید مورد توجه باشد

گزارشی از فعالیت های گروه تبلیغی انصارالحسین(ع)؛

از طرح تربیت محور درمدارس تا پیوند مسجد ، مدرسه و منزل

پیوند مدارس با مراکز دینی و فرهنگی تقویت شود.

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد