Print
Zoom In
Zoom Out

امام جمعه شهرکرد

۱۳ آبان نمادی اراده نسل جوان در مبارزه با ظلم واستبداد است

شناسه مطلب: 35017
زمان انتشار: دوشنبه 14 آبان 1403 ساعت 10:33

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در آیین نمادین زنگ استکبار ستیزی ۱۳ آبان را به عنوان یک روز تاریخی و سرنوشت‌ ساز برای ملت ایران معرفی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت الاسلام والمسلمین فاطمی با اشاره به اینکه چنین روزی در سال ۱۳۴۳، رژیم پهلوی امام خمینی (ره) را به ترکیه تبعید کرد، گفت: این تبعید نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران بود که نهضت اسلامی را به اوج خود رساند و باعث شد تا مردم ایران در برابر ظلم و استبداد قیام کنند.

وی ادامه داد: ۱۳ آبان نه تنها یادآور تبعید امام خمینی (ره) است، بلکه نماد استکبار ستیزی و ایستادگی مردم در برابر قدرت‌های سلطه‌گر نیز می‌باشد. امروز دانش‌آموزان و جوانان ما با شرکت در راهپیمایی‌ها و برنامه‌های مختلف، نشان می‌دهند که پیرو راستین راه امام و آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

رئیس شورای همکاریهای حوزه علمیه و اموزش و پرورش همچنین تأکید کرد ، این روز به همه ما یادآوری می‌کند که باید همواره در برابر ظلم و ستم بایستیم و از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کنیم.

 امام جمعه شهرکرد از دانش‌آموزان خواست تا با آگاهی و بصیرت، آینده‌ای روشن برای کشور خود بسازند و در راستای تحقق آرمان‌های امام و شهدا گام بردارند.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: روز ۱۳ آبان در تاریخ معاصر ایران به عنوان روزی سرنوشت‌ساز شناخته می‌شود. در این روز در سال ۱۳۵۷، دانش‌آموزان و دانشجویان با برپایی تظاهراتی در دانشگاه‌ها و خیابان‌ها، اعتراض خود را به رژیم پهلوی و سیاست‌های استبدادی آن اعلام کردند. این تظاهرات با سرکوب و خشونت رژیم مواجه شد و متأسفانه تعدادی از دانش‌آموزان بی‌گناه در این حادثه به شهادت رسیدند.

رئیس شورای همکاریهای حوزه علمیه و اموزش و پرورش ادامه داد: به احترام خون این شهیدان و فداکاری‌هایی که جوانان کشور در راه تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی انجام دادند، روز ۱۳ آبان به عنوان "روز دانش‌آموز" نامگذاری شد. این روز نه تنها یادآور حماسه و ایثار است، بلکه نمادی از عزم و اراده نسل جوان در مبارزه با ظلم و استبداد به شمار می‌آید.

وی افزود: امروز، دانش‌آموزان و جوانان ایران با شرکت در راهپیمایی‌ها و برنامه‌های مختلف، یاد و خاطره این شهیدان را گرامی می‌دارند و بر عزم خود در ادامه مسیر استکبار ستیزی و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید می‌کنند.

وی گفت: حضور پرشور دانش‌آموزان در این روز نشان‌دهنده همبستگی و اتحاد آنها در راستای حفظ استقلال و آزادی کشور است چرا که۱۳ آبان به ما یادآوری می‌کند که جوانان این سرزمین همواره در راستای تحقق آرمان‌های بلند خود خواهند ایستاد و در برابر هر گونه ظلم و بی‌عدالتی مقاومت خواهند کرد.



امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم