Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش:

معلمان نقش آفرینان جهاد تبیین هستند

شناسه مطلب: 24856
زمان انتشار: شنبه 16 تیر 1403 ساعت 09:12

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان نقش آفرینان جهاد تبیین هستند و باید با تبلیغ مردم را به حضور در پای صندوق‌های رأی دعوت کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، در همایش جهاد تبیین که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و نام شهید جمهور، اظهار داشت: شهید رئیسی چه در تولیت آستان قدس، چه در قوه قضائیه و چه در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به آموزش و پرورش داشت و همواره بر نقش تربیت دینی معلمان در مدارس تاکید داشت.

وی با بیان اینکه معلمان پرچمداران و نقش آفرینان جهاد تبیین هستند، افزود: معلمان با تبلیغ مستمر، هدفمند و گسترده می‌توانند در دعوت مردم به پای صندوق‌های رأی رسالت خود را در عرصه جهاد تبیین انجام دهند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه معلمان رسالت سنگینی همچون تربیت نیروهای مومن و در تراز اهداف انقلاب اسلامی بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: رسالت معلمان در تبلیغ و تبیین اهداف جهاد تبیین، رسالتی عظیم است و باید برکات مشارکت حداکثری و شاخصه‌های انتخاب اصلح در انتخابات را برای مردم تبیین و تشریح کنند.

حجت الاسلام پورثانی، یادآور شد: طرح رتبه بندی معلمان سال‌ها در دولت‌های قبل از دولت سیزدهم خاک خورد و با اراده شهید جمهور و در دولت سیزدهم، به سرانجام رسید.

وی به ضرورت حضور حداکثری مردم به ویژه جوانان پای صندوق‌های رأی در ۱۵ تیر اشاره کرد و گفت: معلمان نقش به‌سزایی در دعوت حداکثری و انتخاب اصلح دارند که باید به میدان بیایند و توطئه‌های دشمنان را خنثی کنند.

انتهای پیام/



نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

گزارش تصویری

طلاب مدرسه علمیه ولی عصر(عج)‌اهواز در میان دانش آموزان در ایام فاطمیه

مدیر حوزه های علمیه:

حل چالش‌های آموزش و پرورش نیازمند اولویت‌بخشیِ تمام دستگاه‌هاست

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

آیت‌الله صفایی بوشهری در جمع دانش آموزان :

 شهدا نگذاشتند کشتی زندگی ما در گرداب جهان استکبار غرق شود

امام جمعه برازجان:

ره آورد حضورروحانیون در آموزش و پرورش تقویت هویت دینی دانش‌آموزان است

بازدید عضوخبرگان رهبری ازیک مدرسه طرح امین در استان گیلان  

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

توانمندسازی معلمان و طلاب؛ کلید افزایش اثرگذاری در مدارس و حوزه‌ها است

یادداشت

مدرسه فاطمی،الگویی تمدن‌ساز برای نجات بشر ازبحران‌های مدرن

وزیر آموزش و پرورش:

امروز میدان اصلی جنگ دشمن، باورهای نسل جوان است

تصاویر/ همایش مبلغان دانش آموزی فاطمیه موسسه انوار طاها

مدیر حوزه علمیه فارس

طرح امین سند همکاری موفق حوزه و آموزش و پرورش است

مرکز تربیت معلم - مبلغ منتشر کرد

کتاب «خشت اول معلمی» با بیش از ۱۲۰۰ نکته کاربردی

باز نشر / تحولی شگرف درعرصه همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

دوهزار و 16 مدرسه تحت برنامه های فرهنگی تربیتی یک مجتهد

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان