Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاریهای سیستان و بلوچستان

ضرورت توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش

شناسه مطلب: 24234
زمان انتشار: سه شنبه 23 خرداد 1402 ساعت 08:46

مدیرکل آموزش و پرورش استان در جلسه کمیته همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بر ضرورت توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش و تحقق بیش از پیش اهداف کمیته مشترک در گرو اثربخشی و تحکیم برنامه ها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جلسه کمیته همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با حضور نماینده ولی فقیه در استان، مدیر کل آموزش و پرورش و اعضا در محل دفتر امام جمعه زاهدان برگزار شد.

حسنعلی میرعبدی در این نشست گفت: توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش و تحقق بیش از پیش اهداف کمیته مشترک، در گرو اثربخشی و تحکیم برنامه هاست.
وی افزود: حضور روحانیت در مدارس و کلاس های درس در راستای اثربخشی بر تربیت و پرورش مطلوب دانش آموزان برای تحقق شعار مدرسه صالح و انسان صالح، موفق و کارآمد بوده و این مهم استمرار خواهد داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: موضوع مهم دیگری که در دستور کار قرار دارد، مبحث توسعه توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه تربیت و ارتقا این مولفه با بهره‌گیری از پتانسیل های مختلف خواهد بود.

میرعبدی بیان داشت: طرح اوقات فراغت و استفاده بهینه از پایگاه های تابستانی با شعار تربیت بدون توقف با مشارکت دیگر دستگاه ها و در اماکنی مثل مدارس، کانون‌ های فرهنگی تربیتی و دارالقرآن ها از ابتدای تیرماه سال جاری آغاز خواهد شد.

وی هدف مهم این طرح را استمرار فرآیند های تربیتی در ادامه سال تحصیلی و ارتقا مهارت آموزی دانش آموزان در عرصه های مختلف عنوان نمود.

میرعبدی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بر اساس ارزیابی به عمل آمده از سوی وزارت آموزش و پرورش، اداره کل آموزش و پرورش استان، رتبه اول ایجاد پایگاه های طرح تابستانی را در بین استانهای کشور به خود اختصاص داد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: از جمله چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش استان آمار بالای جمعیت دانش‌آموزی و رشد چشمگیر این شاخص است که مثل همیشه و بصورت مضاعف موضوع کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی را در پی دارد.

میرعبدی گفت: با تلاشی که به همت و مشارکت بخش دولتی و خیّری صورت گرفته نرخ سرانه فضای آموزشی استان از ۳/۲ به ۳/۸ مترمربع رسیده که هنوز هم از میانگین کشوری عقب هستیم و باید همه به کمک دستگاه تعلیم و تربیت بشتابند.



مدیرکل آموزش و پرورش سمنان مطرح کرد:

سمنان از دیر باز در همکاری با حوزه های علمیه سرآمد بوده است

نماینده ولی فقیه در استان سمنان:

تشکیلات دانش‌آموزی باید براساس عقل و دین شکل بگیرد

مبلغین استان هرمزگان تاکید کردند

آموزش مفاهیم بیانیه گام دوم به زبان ساده برای کودکان ونوجونان

با حضور نماینده ولی فقیه

قدردانی از فعالان اعتکاف دانش‌آموزی درخوزستان

امام جمعه دهدشت

مراقبت از آرمان‌های نظام از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش است.

مدیر حوزه علمیه خراسان خبرداد

فعالیت تبلیغی  ۱۹۴۵  طلبه و روحانی  در آموزش و پرورش خراسان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش و تولیت مسجد مقدس جمکران

پوسترجشنواره قهرمانان ایران به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در معرفی شخصیت های الگو رونمایی شد

پاسخ به شبهات دانش آموزی در گچساران

در ادامه سلسله بازدیدها از طرح تربیتی امین

حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش در دبیرستان فرهنگ مکتبی منطقه 14  تهران

با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه

توسعه همکاری‌های تبلیغی حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

تصاویر

نشست ائمه جماعات مساجد فعال در عرصه طرح تعالی پیوند در قم با دبیر ستاد همکاریها

ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش برگزار می کند

رویداد جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانش آموزان

به مناسبت یوم الله 22 بهمن

موشن گرافی - دیوار نگاره سرای امید / در بهار آزادی جای شهدا خالی

به همت مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار

گردهمایی بزرگ دانش آموزان دختر تمدن‌ساز در گرمسار

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان مطرح کرد:

سمنان از دیر باز در همکاری با حوزه های علمیه سرآمد بوده است

در نشست شورای همکاری های سمنان مطرح شد؛

تأکید امام جمعه سمنان بر تمرکز بر نیازهای روز تعلیم و تربیتی  و دریافت خروجی مطلوب

با حضور کارشناسان حوزوی و تعلیم و تربیتی

چهارمین دوره اردوهای تربیت تمام ساحتی با شرکت ۶۰۰ دانش‌آموز خوزستانی برگزار شد