پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

نایب رئیس کمیته همکاریهای سیستان و بلوچستان

ضرورت توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش

شناسه مطلب :24234
زمان انتشار: سه شنبه 23 خرداد 1402 ساعت 08:46
ضرورت توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش استان در جلسه کمیته همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بر ضرورت توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش و تحقق بیش از پیش اهداف کمیته مشترک در گرو اثربخشی و تحکیم برنامه ها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جلسه کمیته همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با حضور نماینده ولی فقیه در استان، مدیر کل آموزش و پرورش و اعضا در محل دفتر امام جمعه زاهدان برگزار شد.

حسنعلی میرعبدی در این نشست گفت: توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش و تحقق بیش از پیش اهداف کمیته مشترک، در گرو اثربخشی و تحکیم برنامه هاست.
وی افزود: حضور روحانیت در مدارس و کلاس های درس در راستای اثربخشی بر تربیت و پرورش مطلوب دانش آموزان برای تحقق شعار مدرسه صالح و انسان صالح، موفق و کارآمد بوده و این مهم استمرار خواهد داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: موضوع مهم دیگری که در دستور کار قرار دارد، مبحث توسعه توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه تربیت و ارتقا این مولفه با بهره‌گیری از پتانسیل های مختلف خواهد بود.

میرعبدی بیان داشت: طرح اوقات فراغت و استفاده بهینه از پایگاه های تابستانی با شعار تربیت بدون توقف با مشارکت دیگر دستگاه ها و در اماکنی مثل مدارس، کانون‌ های فرهنگی تربیتی و دارالقرآن ها از ابتدای تیرماه سال جاری آغاز خواهد شد.

وی هدف مهم این طرح را استمرار فرآیند های تربیتی در ادامه سال تحصیلی و ارتقا مهارت آموزی دانش آموزان در عرصه های مختلف عنوان نمود.

میرعبدی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بر اساس ارزیابی به عمل آمده از سوی وزارت آموزش و پرورش، اداره کل آموزش و پرورش استان، رتبه اول ایجاد پایگاه های طرح تابستانی را در بین استانهای کشور به خود اختصاص داد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: از جمله چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش استان آمار بالای جمعیت دانش‌آموزی و رشد چشمگیر این شاخص است که مثل همیشه و بصورت مضاعف موضوع کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی را در پی دارد.

میرعبدی گفت: با تلاشی که به همت و مشارکت بخش دولتی و خیّری صورت گرفته نرخ سرانه فضای آموزشی استان از ۳/۲ به ۳/۸ مترمربع رسیده که هنوز هم از میانگین کشوری عقب هستیم و باید همه به کمک دستگاه تعلیم و تربیت بشتابند.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد