Print
Zoom In
Zoom Out

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش نقطه عطف تربیت دینی است

شناسه مطلب: 13904
زمان انتشار: سه شنبه 29 آذر 1401 ساعت 16:20

همکاری های حوزه و آموزش و پرورش از همکاری های بسیار ضروری و ارزشمند است که در استان خراسان رضوی بسیار رضایت بخش صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز 29 آذر در اجلاس شورای همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با حضور آیت الله سیداحمد علم الهدی امام جمعه مشهدمقدس و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و حجه الاسلام و المسلمین نیک زاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش گفت: همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش نقطه عطفی برای ادامه مسیر آموزش و پرورش در راه تربیت دینی، مذهبی و کامل فرزندان امام زمان(عج) و دانش آموزانی امام زمانی است.

وی گفت: به دلیل مشغله های زیاد در آموزش و پرورش و در بین مدیران ممکن است از برخی برنامه ها غفلت شود که نظرات و راهنمایی های شما در این زمینه بسیار مورد نیاز است.

وی افزود: در حال حاضر همکاری ها و حمایت از آموزش و پرورش بیشتر شده و امیدواریم تمام مدارس ما به سطح مدارس حوزوی برسند.

شوشتری ادامه داد: همکاران ما با تلاش بی وقفه و عنایت الهی در حال رساندن مدارس به سطحی هستند که در تراز استان  خراسان رضوی و همجواری با حرم مطهر امام رضا(ع) باشند.

وی بیان کرد: مجوز جذب و ورود روحانیون به مدارس با لطف وزیر محترم آموزش و پرورش آقای نوری و حجه الاسلام و المسلمین نیک زاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌ها خیلی خوب بوده، اگرچه هنوز در بعضی قسمت ها نیاز احساس می شود اما این سطح از همکاری ها در کشور و در استان بی نظیر بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضویدر پایان گفت: امیدواریم این همکاری ها نقطه عطفی باشد برای ادامه مسیر آموزش و پرورش به طرف تربیت دینی، مذهبی و کامل دانش آموزانی امام زمانی و بتوانیم وظایف خود را با نظرات و حمایت های شما انجام دهیم و در این مسیر قدم برداریم.



امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

رهبر معظم نقلاب در محفل انس با قرآن تبیین کردند:

یافتن شیوه‌های گسترش فهم معانی آیات در سطح عمومی بر عهده آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های قرآنی است.

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم