Print
Zoom In
Zoom Out

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش نقطه عطف تربیت دینی است

شناسه مطلب: 13904
زمان انتشار: سه شنبه 29 آذر 1401 ساعت 16:20

همکاری های حوزه و آموزش و پرورش از همکاری های بسیار ضروری و ارزشمند است که در استان خراسان رضوی بسیار رضایت بخش صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز 29 آذر در اجلاس شورای همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با حضور آیت الله سیداحمد علم الهدی امام جمعه مشهدمقدس و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و حجه الاسلام و المسلمین نیک زاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش گفت: همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش نقطه عطفی برای ادامه مسیر آموزش و پرورش در راه تربیت دینی، مذهبی و کامل فرزندان امام زمان(عج) و دانش آموزانی امام زمانی است.

وی گفت: به دلیل مشغله های زیاد در آموزش و پرورش و در بین مدیران ممکن است از برخی برنامه ها غفلت شود که نظرات و راهنمایی های شما در این زمینه بسیار مورد نیاز است.

وی افزود: در حال حاضر همکاری ها و حمایت از آموزش و پرورش بیشتر شده و امیدواریم تمام مدارس ما به سطح مدارس حوزوی برسند.

شوشتری ادامه داد: همکاران ما با تلاش بی وقفه و عنایت الهی در حال رساندن مدارس به سطحی هستند که در تراز استان  خراسان رضوی و همجواری با حرم مطهر امام رضا(ع) باشند.

وی بیان کرد: مجوز جذب و ورود روحانیون به مدارس با لطف وزیر محترم آموزش و پرورش آقای نوری و حجه الاسلام و المسلمین نیک زاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌ها خیلی خوب بوده، اگرچه هنوز در بعضی قسمت ها نیاز احساس می شود اما این سطح از همکاری ها در کشور و در استان بی نظیر بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضویدر پایان گفت: امیدواریم این همکاری ها نقطه عطفی باشد برای ادامه مسیر آموزش و پرورش به طرف تربیت دینی، مذهبی و کامل دانش آموزانی امام زمانی و بتوانیم وظایف خود را با نظرات و حمایت های شما انجام دهیم و در این مسیر قدم برداریم.



تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

ظرفیت‌های حوزه باید در خدمت نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین