Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش پرورش در دیدار با دبیر شورای عالی حوزه های علمیه

ضرورت هماهنگی بین خانواده و مدرسه برای تربیت دانش آموزان / توانمند سازی معلمان یکی از محورهای سند تحول است

شناسه مطلب: 11410
زمان انتشار: شنبه 06 مهر 1398 ساعت 09:08

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری ها،  محسن حاجی میرزایی در سفر به قم و در دیدار با آیت الله حسینی بوشهری دبیر شورای عالی حوزه های علمیه کشور، اظهار کرد: در شروع سال تحصیلی و بهار تعلیم و تربیت قرار داریم و سال تحصیلی در۱۱۰ هزار مدرسه کشور با ۷۷۷ هزار معلم کار نظام تعلیم و تربیت در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ آغاز شده است.

وی با اشاره به بازسازی مدارس در استان های سیل زده و زلزله زده گفت: همه دانش آموزان این استان ها در کلاس درس حاضر شده اند و با تلاش و کوشش همکارانم کمبود ۱۰۷ هزار معلم جبران شده است.

حاجی میرزایی مهمترین ماموریت آموزش و پرورش را اجرای سند تحول بنیادین دانست و گفت: تلاش سند تحول این است که از حافظه محوری به سمت تربیت دانش آموزان میل کنند و براساس همکاری های حوزه و دانشگاه این سند بر اساس مبانی دینی طراحی شده است.

وی افزود: تربیت در سند تحول در ساحت های مختلف زیستی، اعتقادی، اخلاقی، بدنی و اجتماعی و .... دیده شده که سبب تربیت انسان های توانمند خواهد شد.

وی با اشاره به اجرایی شدن سند تحول با استفاده از زیر نظام های سند تحول گفت: توانمند سازی معلمان یکی از محورهای سند تحول است و اعتقاد داریم معلمان اصلی ترین بخش تعلیم و تربیت هستند و معلمان می توانند تمام کاستی های موجود در آموزش و پرورش را جبران کنند. همچنین تربیت در ساحت های مختلف لزوم هماهنگی بین خانواده و مدرسه را ایجاب می کند.

وزیر آموزش تصریح کرد: پیوند خوردن اجرای سند تحول آموزش و پرورش با سایر بخش های جامعه و توسعه شرکای آموزش و پرورش برای اجرای سند تحول نیازمند است تا همه دستگاه ها در ساختن انسان هایی توانمند برای کشورمان سهیم شوند.



راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سیزده آبان یادآور آن است که دانش‌آموز می‌تواند سرنوشت سیاسی یک ملت را تغییر دهد.

تصاویر

حضورنماینده ولی فقیه در استان سمنان درمدرسه شهید بهشتی شهرستان شاهرود 

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران

انتصاب دبیر جدیدستاد همکاریها،نویدبخش فصلی تازه در تعامل مؤثر میان حوزه و آموزش و پرورش است.

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی