Print
Zoom In
Zoom Out

وزیر آموزش پرورش در دیدار با دبیر شورای عالی حوزه های علمیه

ضرورت هماهنگی بین خانواده و مدرسه برای تربیت دانش آموزان / توانمند سازی معلمان یکی از محورهای سند تحول است

شناسه مطلب: 11410
زمان انتشار: شنبه 06 مهر 1398 ساعت 09:08

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری ها،  محسن حاجی میرزایی در سفر به قم و در دیدار با آیت الله حسینی بوشهری دبیر شورای عالی حوزه های علمیه کشور، اظهار کرد: در شروع سال تحصیلی و بهار تعلیم و تربیت قرار داریم و سال تحصیلی در۱۱۰ هزار مدرسه کشور با ۷۷۷ هزار معلم کار نظام تعلیم و تربیت در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ آغاز شده است.

وی با اشاره به بازسازی مدارس در استان های سیل زده و زلزله زده گفت: همه دانش آموزان این استان ها در کلاس درس حاضر شده اند و با تلاش و کوشش همکارانم کمبود ۱۰۷ هزار معلم جبران شده است.

حاجی میرزایی مهمترین ماموریت آموزش و پرورش را اجرای سند تحول بنیادین دانست و گفت: تلاش سند تحول این است که از حافظه محوری به سمت تربیت دانش آموزان میل کنند و براساس همکاری های حوزه و دانشگاه این سند بر اساس مبانی دینی طراحی شده است.

وی افزود: تربیت در سند تحول در ساحت های مختلف زیستی، اعتقادی، اخلاقی، بدنی و اجتماعی و .... دیده شده که سبب تربیت انسان های توانمند خواهد شد.

وی با اشاره به اجرایی شدن سند تحول با استفاده از زیر نظام های سند تحول گفت: توانمند سازی معلمان یکی از محورهای سند تحول است و اعتقاد داریم معلمان اصلی ترین بخش تعلیم و تربیت هستند و معلمان می توانند تمام کاستی های موجود در آموزش و پرورش را جبران کنند. همچنین تربیت در ساحت های مختلف لزوم هماهنگی بین خانواده و مدرسه را ایجاب می کند.

وزیر آموزش تصریح کرد: پیوند خوردن اجرای سند تحول آموزش و پرورش با سایر بخش های جامعه و توسعه شرکای آموزش و پرورش برای اجرای سند تحول نیازمند است تا همه دستگاه ها در ساختن انسان هایی توانمند برای کشورمان سهیم شوند.



مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)