Print
Zoom In
Zoom Out

رییس کمیته همکاری های استان سمنان:

دانش آموزان را با اندیشه‌های ایرانی اسلامی پیوند دهیم

شناسه مطلب: 10804
زمان انتشار: يكشنبه 15 مهر 1397 ساعت 10:36

باید به‌عنوان میراث داران این نظام دستاوردها را برای آن‌ها تبیین کرد و دانش آموزان را با اندیشه‌های ایرانی اسلامی پیوند دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان بابیان اینکه نقش سازمان دانش‌آموزی در پرورش نسل خلاق و باانگیزه بی‌بدیل است، گفت: این سازمان باید به مقوله مهارت‌آموزی توجه جدی داشته باشد.

آیت‌الله سید محمد شاهچراغی در دیدار با رئیس و کارکنان سازمان دانش‌آموزی استان سمنان بابیان اینکه سازمان دانش‌آموزی باید به مقوله مهارت‌آموزی توجه جدی داشته باشد، ابراز داشت: ارائه آموزش‌های مهارتی می‌تواند دانش آموزان را در آینده متکی‌به‌خود کند ازاین‌رو باید این فرصت را در اختیار آن‌ها قرارداد تا بعد از فارغ‌التحصیلی، قادر به ایجاد شغل و کسب‌وکار باشند.

وی بابیان اینکه یادگیری مهارت و حرفه برای دانش آموزان ضروری است، افزود: معلمان و مراکز آموزشی سطح استان می‌توانند نقش مهمی در پرورش استعدادهای نسل جدید ایفا کنند، بنابراین انتظار می‌رود آموزش‌های مهارتی در چارچوب فنی و حرفه‌ای جدی قلمداد شود.

رییس کمیته همکاری های سمنان بابیان اینکه الگوهای رفتاری افراد از بدو کودکی و نوجوانی در درون او متبلور می‌شود، ابراز داشت: در نظام تعلیم و تربیت باید مفاهیم و اعتقادات دینی و اسلامی به شیوه صحیحی برای دانش‌آموزان ارائه شود تا در آینده بتوان به وجود افرادی با عقاید درست افتخار کرد.

آیت‌الله شاهچراغی در ادامه تصریح کرد: سازمان دانش‌آموزی نقش مهمی در تعلیم و تربیت دانش آموزان دارد که باید بدانند دانش آموزان به‌عنوان امانت در اختیار نظام تعلیم و تربیت سپرده شدند و تربیت صحیح این امانت ازجمله ضروریات محسوب می‌شود.

وی افزود: نسل سوم و چهارم انقلاب بی‌شک مفاهیم و ارزش‌های آن را درک نکرده است، لذا باید به‌عنوان میراث داران این نظام دستاوردها را برای آن‌ها تبیین کرد و دانش آموزان را با اندیشه‌های ایرانی اسلامی پیوند دهیم.



ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

به همت سازمان تبلیغات اسلامی

رویداد استانی «مدار»  با هدف تربیت دانش آموز در یدان مبارزه مازندران برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد:

روحانیت در آموزش و پرورش، کلید هدایت فرهنگی جوانان است

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

طلاب معلم، سفیران حوزه در میدان تربیت هستند

ویژه معاونان پرورشی آموزش و پرورش

دوره مهارت‌های فردی واجتماعی با الهام از  نهج‌البلاغه برگزارشد

در یاسوج برگزارشد

نشست کانون روحانیون شاغل در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه برگزار کرد

سلسله نشست‌های تربیتی اخلاقی فرهنگیان با حضورنماینده ولی فقیه

دبیرستاد همکاری ها

برنامه دوم همکاریها ناظر به تحقق آموزش و پرورش انقلابی است.

مدیر حوزه علمیه فارس خبرداد

رضایت بیش از نودوپنج درصد جامعه هدف از فعالیت های مدارس طرح امین

مشاوروزیرآموزش وپرورش

برنامه پنج ساله دوم همکاریها با رفع نواقص گذشته تصویب وابلاغ شده است  

مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد؛

تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش/ تقدیر از پیگیری‌های مستمر رئیس‌جمهور در راستای تحول در آموزش و پرورش

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است