پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

رییس کمیته همکاری های استان سمنان:

دانش آموزان را با اندیشه‌های ایرانی اسلامی پیوند دهیم

شناسه مطلب :10804
زمان انتشار: يكشنبه 15 مهر 1397 ساعت 10:36
دانش آموزان را با اندیشه‌های ایرانی اسلامی پیوند دهیم

باید به‌عنوان میراث داران این نظام دستاوردها را برای آن‌ها تبیین کرد و دانش آموزان را با اندیشه‌های ایرانی اسلامی پیوند دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان بابیان اینکه نقش سازمان دانش‌آموزی در پرورش نسل خلاق و باانگیزه بی‌بدیل است، گفت: این سازمان باید به مقوله مهارت‌آموزی توجه جدی داشته باشد.

آیت‌الله سید محمد شاهچراغی در دیدار با رئیس و کارکنان سازمان دانش‌آموزی استان سمنان بابیان اینکه سازمان دانش‌آموزی باید به مقوله مهارت‌آموزی توجه جدی داشته باشد، ابراز داشت: ارائه آموزش‌های مهارتی می‌تواند دانش آموزان را در آینده متکی‌به‌خود کند ازاین‌رو باید این فرصت را در اختیار آن‌ها قرارداد تا بعد از فارغ‌التحصیلی، قادر به ایجاد شغل و کسب‌وکار باشند.

وی بابیان اینکه یادگیری مهارت و حرفه برای دانش آموزان ضروری است، افزود: معلمان و مراکز آموزشی سطح استان می‌توانند نقش مهمی در پرورش استعدادهای نسل جدید ایفا کنند، بنابراین انتظار می‌رود آموزش‌های مهارتی در چارچوب فنی و حرفه‌ای جدی قلمداد شود.

رییس کمیته همکاری های سمنان بابیان اینکه الگوهای رفتاری افراد از بدو کودکی و نوجوانی در درون او متبلور می‌شود، ابراز داشت: در نظام تعلیم و تربیت باید مفاهیم و اعتقادات دینی و اسلامی به شیوه صحیحی برای دانش‌آموزان ارائه شود تا در آینده بتوان به وجود افرادی با عقاید درست افتخار کرد.

آیت‌الله شاهچراغی در ادامه تصریح کرد: سازمان دانش‌آموزی نقش مهمی در تعلیم و تربیت دانش آموزان دارد که باید بدانند دانش آموزان به‌عنوان امانت در اختیار نظام تعلیم و تربیت سپرده شدند و تربیت صحیح این امانت ازجمله ضروریات محسوب می‌شود.

وی افزود: نسل سوم و چهارم انقلاب بی‌شک مفاهیم و ارزش‌های آن را درک نکرده است، لذا باید به‌عنوان میراث داران این نظام دستاوردها را برای آن‌ها تبیین کرد و دانش آموزان را با اندیشه‌های ایرانی اسلامی پیوند دهیم.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد