Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

طرح امین؛ پل ارتباطی حوزه‌های علمیه با نسل جوان در مدارس

شناسه مطلب: 55398
زمان انتشار: دوشنبه 14 مهر 1404 ساعت 11:10

امام جمعه زنجان در گردهمایی روحانیان طرح امین تأکید کرد: این طرح، پلی استراتژیک برای انتقال معارف ناب دینی و پاسخ به شبهات نسل جوان در فضای آموزشی است که با اجرای دقیق آن، مدرسه به کانون پرورش ایمان و اندیشه تبدیل می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستادهمکاریها، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدحسینی، نماینده ولی فقیه در استان زنجان، در گردهمایی طلاب خواهر طرح امین این شهرستان، با تشریح ابعاد مختلف این طرح ملی، سخنرانی کرد.

رئیس شورای همکاریهای زنجان در ابتدای سخنان خود با تأکید بر این که اجرای طرح امین یک وظیفه الهی است، نه یک کار تشریفاتی، اظهار داشت: این طرح، یک برنامه عادی و اداری نیست، بلکه ادامه مسیر رسالت پیامبران و اولیای الهی برای هدایت جامعه است. ما در قبال نسل جوان مسئولیم و باید این مأموریت را با تمام وجود، دقت و اخلاص پیش ببریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت ایجاد هم‌افزایی میان حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش پرداخت و تصریح کرد: حوزه‌های علمیه به عنوان خاستگاه معارف ناب اسلامی و آموزش و پرورش به عنوان گسترده‌ترین نهاد تربیتی کشور، دو رکن اساسی و دو بال قدرتمند برای پرواز نسل جوان به سوی قله‌های کمال هستند. این همکاری باید از سطح تعاملات مدیریتی فراتر رفته و به تبادل دانش و همکاری میدانی مؤثر تبدیل شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی تربیت انسان متعهد و کارآمد برای آینده انقلاب اسلامی را هدف اصلی این طرح خواند و افزود: ما باید نسلی را پرورش دهیم که هم به دین و آرمان‌های انقلاب پایبند باشد و هم با علم و تخصص روزآماده خدمت به کشور باشد. این انسان‌های کارآمد و متعهد، سرمایه‌های واقعی نظام و ضامن ماندگاری و تداوم راه شهدا هستند.

امام جمعه زنجان در بخش پایانی سخنان خود بر یک نکته کلیدی تأکید کرد: باید به زبان نسل جدید سخن گفت و نیازهای واقعی آنان را شناخت.



تصاویر/ حضور نماینده ولی فقیه  در جمع اولیای و دانش آموزان مدارس امین زنجان

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان:

با برنامه‌ریزی هدف‌مند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگ شویم.

در سفر به استان زنجان صورت گرفت

دیدار دبیر ستاد همکاری ها با نماینده ولی فقیه در زنجان

دبیرستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش:

شناخت خدا و عمل به معارف الهی مسیر موفقیت و سعادت انسان را هموار می‌کند

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین