Print
Zoom In
Zoom Out

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

شناسه مطلب: ۳۵۳۲۲
زمان انتشار: يكشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۲۷

با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی در فاضل‌آباد افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مدرسه ده کلاسه امام هادی شهر فاضل‌آباد استان گلستان ، با حضور آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، علی فرهادی معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین به بهره‌برداری رسید.

این مدرسه، هفدهمین مدرسه ایست که به همت خیر بزرگوار، آیت‌الله نورمفیدی، در استان گلستان بنا می‌شود.

قدرت الله نظری، مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان، در این مراسم ضمن تقدیر از همت والای آیت‌الله نورمفیدی و سایر خیرین در امر مدرسه سازی، از عموم مردم، خیرین و نهادها دعوت کرد تا با مشارکت در این امر خداپسندانه، به جبران کمبود سرانه فضای آموزشی و پرورشی در استان کمک کنند.

وی افزود: آیت‌الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان، تاکنون هفده مدرسه در سطح استان احداث کرده است و شش پروژه آموزشی دیگر نیز در دست ساخت دارد که نشان از اهتمام ویژه ایشان به توسعه فضاهای آموزشی و ارتقاء سطح تعلیم و تربیت در استان دارد.

علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، نیز در مراسم، از رشد چشمگیر اعتبارات مدرسه‌سازی در سال جاری خبر داد.

فرهادی با اشاره به افزایش بیش از ۱۷۰ درصدی بودجه سازمان نوسازی مدارس نسبت به سال گذشته و رشد ۶۷ درصدی بودجه کلی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳، این مهم را نشان از توجه ویژه دولت به بحث تعلیم و تربیت دانست. وی همچنین از برگزاری بیش از ۳۵ جلسه نهضت عدالت آموزشی به ریاست شخص رئیس جمهور در راستای توسعه فضاهای آموزشی و بهبود محتوای آموزشی خبر داد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از همدلی و رفاقت حاکم بین مسئولان استان گلستان، نمایندگان مجلس و مدیران محلی، از تلاش‌های آیت‌الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان، در امر مدرسه سازی و بیمارستان‌سازی تقدیر کرد.

فرهادی با بیان اینکه نیروی انسانی گرانبهاترین ثروت هر کشور است، بر نقش خانواده و مدرسه به عنوان دو نهاد مقدس تربیتی در شکل‌گیری آینده کشور تاکید کرد و خواستار هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان برای هدف قرار دادن نهاد خانواده شد.

وی با اشاره به افزایش جمعیت دانش‌آموزی در ۱۰ سال گذشته و احتمال کاهش آن در سال‌های آینده، خواستار اتخاذ سیاست‌های جمعیتی مناسب برای حفظ جمعیت مورد نیاز کشور شد.

فرهادی همچنین با اشاره به وجود ناترازی‌ها در زمینه فضاهای آموزشی و مهاجرت، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و هوشمندانه برای مدرسه‌سازی در نقاط مختلف کشور تاکید کرد تا از ایجاد فضاهای مازاد جلوگیری شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان سخنان خود، معلمان را افسران جبهه جنگ نرم توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های آن‌ها، دانش‌آموزانی همچون سردار سلیمانی تربیت شوند. وی همچنین تاکید کرد که هر اقدامی که باعث دلسردی مردم از نظام شود، خلاف منویات امام و رهبری است و همگان باید در جهت رضایتمندی مردم تلاش کنند.

 

 



آیت الله نورمفیدی

استان گلستان پیشگام نهضت عظیم تولید علم و دانایی باشد

پیام تبریک آیت الله نورمفیدی به مناسبت روز معلم

امام جمعه گرگان در جمع دانش آموزان حاضر شد

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»