Print
Zoom In
Zoom Out

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

شناسه مطلب: 35317
زمان انتشار: دوشنبه 19 خرداد 1404 ساعت 06:56

 مشاور وزیر آموزش و پرورش، طلاب شاغل در آموزش و پرورش را از بهترین خروجی‌های حوزه‌ها دانست و نقش آفرینی آنان را در سنگر تعلیم تربیت ارج نهاد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد مشاور وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی طلاب فرهنگی مازندران، طلاب شاغل در آموزش و پرورش را از بهترین خروجی‌های حوزه‌های علمیه دانست و تأکید کرد: حضور آنان در مدارس، نه خروج از حوزه، بلکه گامی در مسیر رسالتی بزرگ‌تر است.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار طلاب در تربیت نسل آینده، تصریح کرد: هنر طلاب در ایجاد ارتباط مؤثر با دانش‌آموزانِ متنوع، ارزشی بی‌بدیل است. او از آنان خواست تا با محبت و دلسوزی در کنار دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان باشند و از فرصت‌های پیش رو، هوشمندانه بهره ببرند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز در گردهمایی طلاب شاغل در مدارس، بر اهمیت نوآوری، هم‌افزایی و پاسخ‌گویی هوشمندانه طلاب به نیازهای نسل جدید دانش‌آموزان تأکید کرد. وی گفت: امروز با نسلی روبه‌رو هستیم که منتقد، هوشمند و آسیب‌پذیر است و نیاز به همراهی دلسوزانه و روش‌های نوین تربیتی دارد.

فریدون کلبادی نژاد خواستار برگزاری نشست‌های گفت‌وگو محور، ترویج آزاداندیشی و پیوند دوباره نسل جوان با ارزش‌های دینی شد. همچنین از تدوین و اجرای اساسنامه تشکل‌های دانش‌آموزی در مازندران خبر داد و آن را گامی مهم برای ارتقا تربیت دینی و تحقق عدالت آموزشی در مدارس دانست.



گزارشی متفاوت برای جذب در حوزه علمیه

مدرسه علمیه خاتم‌الانبیاء بابل میزبان دانش آموزانی که شاید طلبه شوند+ تصاویر

نماینده ولی فقیه در استان مازندران

عزم و اراده آموزش و پرورش مازندران در توجه به بعد عملیاتی نماز جدی است

نشست روحانیون شاغل در آموزش و پرورش مازندران با نماینده ولی فقیه

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»