Print
Zoom In
Zoom Out

امام جمعه اسلامشهرخواستار شد

برنامه‌ریزی جدی برای ورود معارف نهج البلاغه  به مدارس

شناسه مطلب: 35252
زمان انتشار: سه شنبه 26 فروردین 1404 ساعت 12:58

مقام معظم رهبری در پیام نوروزی امسال، از فعالان فرهنگی خواستند که به نهج‌البلاغه بپردازند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت الاسلام برقراری اسلامشهر، در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر آموزش مفاهیم نهج‌البلاغه، خواستار برنامه‌ریزی جدی برای ورود این معارف به مدارس شد.

وی گفت: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی امسال، از فعالان فرهنگی خواستند که به نهج‌البلاغه بپردازند؛ هم در زمینه آموزش، هم در تبیین و هم در ترویج معارف این کتاب ارزشمند. این فرمایش ایشان وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.

امام جمعه اسلامشهر با یادآوری سخنرانی مقام معظم رهبری در دوران ریاست‌جمهوری، افزود: مقام معظم رهبری در دیداری که با دانش‌آموزان ممتاز شرکت‌کننده در نخستین دوره مسابقات نهج‌البلاغه در سال ۱۳۶۵ تأکید داشتند که نهج‌البلاغه را ببرید داخل مدرسه‌ها، ببرید داخل کلاس‌ها، تا همان متن عربی‌اش را یاد بگیرند. این کلام نشان می‌دهد که چقدر از این منبع عظیم فاصله گرفته‌ایم و چقدر باید تلاش کنیم تا این فاصله جبران شود.

رئیس کمیته همکاریهای اسلام شهر  با اشاره به وجود منابع مفید برای آموزش نهج‌البلاغه، اظهار داشت: اکنون درس‌نامه‌های سه‌جلدی نهج‌البلاغه و کتاب بسیار ارزشمند گنجینه بی‌پایان که پارسال از بیانات مقام معظم رهبری درباره نهج‌البلاغه منتشر شد، در دسترس است. با این منابع می‌توان برنامه‌ریزی خوبی انجام داد.

وی تأکید کرد: ضروری است که معاونت پرورشی آموزش‌وپرورش شهرستان وارد عمل شود و اقدام مؤثری در این حوزه داشته باشد. آموزش نهج‌البلاغه باید به‌صورت علمی، هدفمند و جذاب برای دانش‌آموزان طراحی شود.

 

امام جمعه اسلامشهر همچنین با اشاره به تجربه‌های قبلی در تجلیل از دانش‌آموزان فعال در حوزه فرهنگی، گفت: قبلاً در منطقه از برخی همکلاسی‌هایمان که در این مسیر فعال بودند، تقدیر کردیم. ان‌ شاء الله امسال نیز برنامه‌ای جدی برای عملیاتی شدن این اهداف خواهیم داشت.

در پایان جلسه نیز فرماندار اسلامشهر از برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه در هفته معلم خبر داد.

در این مراسم، ارائه خدمات حمایتی نظیر تخفیف خدمات شهری، استفاده رایگان از اماکن ورزشی و معرفی معلمان نمونه در رسانه‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت.



کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

ارتباط با قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه برای روحانیون طرح امین بسیار مهم است

درس هایی از نهج البلاغه برای کارکنان و معلمان آموزش و پرورش

امام جمعه  اصفهان:

تفاوت بین کلام و عمل مانع از تربیت صحیح می‌شود/ همه امورانسانی  به تربیت وابسته است

مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خواشتار شد:

شبکه سازی و تولید بسته‌های محتوایی ویژه نوجوانان

ظرفیت‌های همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان هرمزگان بررسی شد

گزارشی از یک نشست

تعامل مسجد با مدرسه برای جذب دانش آموزان با سلیقه های گوناگون

امام جمعه اسلامشهرخواستار شد

برنامه‌ریزی جدی برای ورود معارف نهج البلاغه  به مدارس

چگونه دهه نودی‌ها را مسئولیت‌پذیر تربیت کنیم؟

حضورنماینده ولی فقیه دردبیرستان دخترانه معارف اسلامی زاهدان

تصاویر/ نشست مسئولین حوزه علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی با مدیران مدارس متوسطه شهرستان نقده

نشست همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در سرپل ذهاب

نشست کادر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه و آموزش و پرورش برای جذب طلاب جدید

نماینده ولی فقیه در استان فارس:

نگاه خوب وزیر آموزش و پرورش به موضوع آسیب های اجتماعی قابل تقدیر است

رئیس شورای همکاریهای هرمزگان مطرح کرد:

مسئولیت‌پذیری،تقویت هویت ملی و دینی در دانش‌آموزان وظیفه اصلی شوراهای راهبری

تجلیل امام جمعه یاسوج از دانش آموزان عضو ستاد نمازجمعه

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

ره آوردهمکاری ائمه جمعه با آموزش و پرورش تربیت نسلی شایسته و انقلابی است

عضو خبرگان رهبری

تحول جهشی درآموزش و پرورش، نیازمند نگاه راهبردی است