Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در استان فارس:

نگاه خوب وزیر آموزش و پرورش به موضوع آسیب های اجتماعی قابل تقدیر است

شناسه مطلب: 35246
زمان انتشار: شنبه 23 فروردین 1404 ساعت 08:15

برای کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید یک آمار دقیق داشت تا بتوان پیرامون آن برنامه ریزی نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و نماینده مجلس خبرگان رهبری  در دیدار معاون وزیرآموزش و پرورش با تقدیر از نگاه خوب وزیر آموزش و پرورش و مجموعه سازمان به موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس، گفت: برای کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید یک آمار دقیق داشت تا بتوان پیرامون آن برنامه ریزی نمود و در متن برنامه هفتم نیز به این موضوعات توجه شده است و با یک برنامه ریزی درست می توان به اهداف مورد توجه دست یافت .

آیت الله دژکام با اشاره به نگاه علمی رییس جمهور به امور مختلف گفت: امروزه با توجه به پیشرفت های علمی راحت تر می توان به این‌فضا نزدیک شد و آموزش و‌پرورش می تواند از ظرفیت های هوش مصنوعی در مدیریت و آموزش حسن استفاده نماید.

امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه دولت وظیفه دارد تا محرومین را پوشش دهد، تصریح کرد: مدیران باید همه حوزه های مسئولیت خود را رصد کنند و تنها فعالیت خود را محدود به یک برنامه نکنند تا موفقیت در بخش های مختلف حاصل شود.

عضو‌ مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر ضرورت عدالت آموزشی در نظام تعلیم و تربیت کشور، اظهار کرد: مردم با کمک به آموزش و پرورش می توانند در تحقق عدالت آموزشی موثر واقع شوند.

در ادامه احمد محمودزاده در ابتدای این دیدار به ارائه گزارشی از میز نماد و فعالیت های صورت گرفته در این راستا گفت: با توجه به ماموریت های جدید دولت و نگاه ویژه رییس جمهور به مقوله آموزش و پرورش اتفاقات بسیار ارزنده ای در حوزه های مختلف آموزش و پرورش در حال انجام است که هم در حوزه سخت افزاری و هم درحوزه اصلاح روش ها و کیفیت آموزشی و پرورشی می توان نتایج آن را مشاهده نمود.

وی برگزاری جلسات منظم هفتگی میز نماد با حضور وزیر آموزش و پرورش، را نشان ازعزم جدی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و روانی دانست و افزود: ارائه برنامه های عملیاتی و کاربردی و تهیه اطلس آسیب های اجتماعی، روانی مدارس در حال اجراست تا بتوانیم به موقع اقدامات لازم را جهت پیشگیری انجام دهیم

محمودزاده نظارت بر مدارس غیردولتی در کنار توجه با خلاقیت های آنها را از منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی دانست و تصریح کرد: باید به گونه ای عمل کنیم که مردم در این زمینه با سختی و دشواری روبرو نشوند و تاب آوری آنها را در نظر بگیریم .

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر تاثیر حمایت معنوی بزرگان و علما از اقدامات صورت گرفته در آموزش و پرورش، تصریح کرد: حمایت های حضرتعالی در نماز جمعه ، شورای آموزش و پرورش و جلسات مختلف می تواند برای مجموعه امیدبخش باشد .

 



با حضورنماینده ولی فقیه در استان فارس

طرح «نماز الفبای تربیت» در شیراز اجرا شد

تصاویر/ دیدار معاون وزیر آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه در فارس

موسس مدرسه وارثین:

ماموریت مدرسه وارثین تربیت دانش آموزان منتظر است

نماینده ولی فقیه در استان فارس:

معلمان در فرآیند تعلیم و تربیت دارای رسالت خطیر هستند

دوره توانمندسازی مبلغان طرح امین جنوب فارس برگزار شد

مدیر حوزه های علمیه فارس :

ضرورت نگاه ویژه و تقویت هویت ملی اسلامی در دانش آموزان استان فارس

نویسنده کتاب «چلچراغ نماز و مدرسه»

۹۰ درصد دانش آموزان نماز خوان، از مادر یاد گرفته اند

با حضورنماینده ولی فقیه در استان فارس

طرح «نماز الفبای تربیت» در شیراز اجرا شد

مشاوروزیرآموزش و پرورش

سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی و تربیتی تضمین  کننده رشد و پیشرفت کشور است.

حضورامام جمعه زابل در بین دانش آموزان

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر

ایجاد اعتماد به نفس و مسئولیت‌پذیری در دانش‌آموزان از رسالت‌های مهم مربیان است

هدف مدارس صدرا تربیت دانش آموزان متعهد و آینده ساز است

گزارشی از کارگروه های ستاد همکاریها درآذربایجان شرقی

اجرای پویش «سلام به آینده» با مشارکت مدرسه علمیه امام صادق(ع) تهران

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

مدرسه، کانون نور و دانایی است

سال تحصیلی  و رسالت سنگین مدارس امین؛

از ارتباط با نسل z تا فعالیت ۱۵۰ فرقه در ایران و تمرکز فرقه‌ها بر روی زنان و کودکان

مشاور وزیر آموزش و پرورش

تنوع مخاطبان مربیان طرح امین در مدارس فرا تر از طیف مخاطبان رسانه ملی است

گزارشی از فعالیت های گروه تبلیغی انصارالحسین(ع)؛

از طرح تربیت محور درمدارس تا پیوند مسجد ، مدرسه و منزل

پیوند مدارس با مراکز دینی و فرهنگی تقویت شود.

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.