Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی‌فقیه در بوشهر:

انس روحانیت بوشهر با آموزش و پرورش فوق العاده است

شناسه مطلب: 35182
زمان انتشار: شنبه 13 بهمن 1403 ساعت 15:11

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه کشوری که به آموزش و پرورش توجه می‌کند موفق است، گفت: در عرصه معنوی و حمایتی و اعتباری باید توجه به آموزش و پرورش به طور ویژه لحاظ شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: هندسه حکمرانی نظام یک ساختار دارد که ریشه آن وزارت آموزش و پرورش است.

*ریشه درخت نظام حکمرانی

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در تمام حوزه‌های مختلف دولت است، افزود: این نهاد ریشه درخت نظام حکمرانی است و اگر این ریشه قوی باشد، درخت قوی خواهد بود و اگر ضعیف شد این درخت آسیب می‌بیند و یا ثمر آن مفید نیست.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه کشوری که به آموزش و پرورش توجه می‌کند، موفق است، ادامه داد: در عرصه معنوی و حمایتی و اعتباری باید توجه به آموزش و پرورش به طور ویژه لحاظ  شود.

*حیات کشور به آموزش و پرورش کارآمد

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش یک وزارت راهبردی و بنیادین و حیاتی است و حیات کشور به آموزش و پرورش کارآمد است.

*چهار پایه آموزش و پرورش

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری گفت: آموزش و پرورش بر روی چهار پایه دانش آموزی، ساختارسازی شخصیت، کارآمدسازی اجتماعی و بسترسازی برای ارتقا سطح علم در شخص و تحقیقات و بسترسازی برای پژوهش استوار است و هرکدام ضعف داشته باشد باعث پایین آمدن کارآمدی این نهاد می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیادهای اصلی نظام انسان‌ها هستند، ابراز کرد: خط مقدم جهان استکبار در رابطه با استعمار فرانو در شرایط کنونی جنگ نرم است که متوجه نوجوانان و جوانان است، بنابراین آموزش و پرورش در حال حاضر به واقع وزارت دفاع ما هست.

*برای ۴۰ سال دیگر برنامه داشته باشد

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با بیان اینکه آموزش و پرورش در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن شکست نخورده اما آسیب دیده است، بیان کرد: آموزش و پرورش برای موفقیت نه تنها به روز بلکه باید فوق روز باشد و برای ۴۰ سال دیگر برنامه داشته باشد.

وی استفاده از شیوه‌های نوین آموزشی و ایجاد تحول در کتب درسی دانش‌آموزان را خواستار شد و افزود: روحیه شوق حضور در کلاس درس را باید در دانش‌آموزان ایجاد کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر خاطرنشان کرد: بوشهر آموزش و پرورشی است و مدرسه سعادت بوشهر بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد و انس روحانیت با آموزش و پرورش در این استان فوق العاده بالاست.

وی با بیان اینکه استان بوشهر هزار و ۷۰۰ کلاس درس تخریبی داشته که اکنون این آمار شدیدا پایین آمده است، خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش اعتبار بیشتری به بوشهر اختصاص دهد.

 



امام جمعه برازجان:

تربیت دینی زیربنای رشد معنوی و اخلاقی انسان است

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است

پویش ملی برای مادرم زهرا(س)

تأکید نماینده ولی‌فقیه در زنجان بر تقویت ارزش‌های انسانی در نسل نوجوان

ستاد همکاریهای در یک نگاه

گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی