Print
Zoom In
Zoom Out

رهبر معظم انقلاب درجمع مسئولان ستاد مرکزی اعتکاف

کاری کنید جوانی که سه روز دراعتکاف حال توسّل و تضرّع پیدا می کند بماند و تثبیت شود .

شناسه مطلب: 35173
زمان انتشار: دوشنبه 08 بهمن 1403 ساعت 09:31

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی یکشنبه ۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، در پایان مجلس روضه‌ی شهادت امام کاظم علیه‌السلام که با حضور مسئولان ستاد مرکزی اعتکاف برگزار شد، بر اهمیت تثبیت حالات معنوی اعتکاف در جوانان تأکید کردند.

  رهبر انقلاب در این مراسم پس از ارائه گزارش حجت‌الاسلام والمسلمین سیّدعلیرضا تکیه‌ای مسئول ستاد مرکزی اعتکاف کشور ضمن تشکر از دست‌اندرکاران مراسم اعتکاف امسال فرمودند:دستتان درد نکند؛ خدا خیرتان بدهد ان‌شاءالله؛ خدا قبول کند از شما این زحمتی را که کشیدید و اعتکاف را رواج دادید.

معظم له افزودند؛ اعتکاف در زمان ما اصلاً نبود، خیلی معمول نبود. در مشهد که من اصلاً ندیده بودم هیچ کس اعتکاف کند. در قم، در مسجد امام [حسن عسکری (علیه السّلام)]، در آن شبستان بالا، شاید مثلاً پنج شش تا از ستونها را پرده میکشیدند و در هر پرده‌ای دو نفر یا سه نفر از طلبه‌ها آنجا معتکف میشدند. در همه‌ی قم که منحصر میشد به همان مسجد امام [حسن عسکری (علیه السّلام)]، مجموعاً شاید مثلاً ۲۰ نفر یا ۲۵ نفر معتکف میشدند. [امّا حالا] این‌همه جوان، این‌همه مرد، زن، نوجوان، در همه جای کشور، در همه‌ی مساجد، [معتکف میشوند؛] این نعمتِ خیلی بزرگی است.

 

رهبر معظم انقلاب درادامه تاکید کردند؛منتها کاری کنید که این جوانی که سه روز می‌آید آنجا توجّه پیدا میکند و حال و توسّل و تضرّع و تغییر در او به وجود می‌آید ــ قهراً [این‌جوری است] دیگر؛ جوانها زود [اُنس میگیرند] ــ این بماند، این تثبیت بشود؛ یعنی این حالت، ثبات پیدا کند. خب مثلاً پای منبر آقا می‌نشینیم، تا نشسته‌ایم خوب است، تأثیر [دارد]؛ امّا بعد که رفتیم بیرون باید بماند آن مطلب، آن روحیه، آن حالت، آن اجتناب از گناه، تا وقتی که باز یک مطلب دیگری پیش بیاید که طبعاً باز تقویت کند. لذا در برنامه‌های اعتکاف، این نکته را باید در نظر گرفت.



رهبر معظم نقلاب در محفل انس با قرآن تبیین کردند:

یافتن شیوه‌های گسترش فهم معانی آیات در سطح عمومی بر عهده آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های قرآنی است.

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم

با حضور مدیرکل آموزش و پرورش قم

برگزاری هفدهمین کارگاه تبیینی طرح «زندگی با آیه ها»

با حضور مدیر کل اموزش و پرورش قم

از مبلغین طرح امین در مدارس استان قم تجلیل شد.

رهبر معظم نقلاب در محفل انس با قرآن تبیین کردند:

یافتن شیوه‌های گسترش فهم معانی آیات در سطح عمومی بر عهده آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های قرآنی است.

با حضورمدیر مرکز تخصصی امام صادق(ع):

راهکارهای  جذب دانش‌آموزان به حوزه‌ علمیه بررسی شد

نگاهی نو به تعلیم و تربیت» در پیشخوان کتابفروشی‌ها قرار گرفت

دوره تخصصی ارتقاء مربیان طرح امین در سنقر و کلیایی برگزار شد

نگاه خوب رسانه ها به اخبار تربیتی

شماره (84) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشر شد

بازدید مشاور وزیر آموزش و پرورش از مدرسه شهید الله پرست بندر عباس + تصاویر

دبیرستادهمکاریها تشریح کرد

فرایند حضورحوزه علمیه درمدارس وابسته دولتی

نماینده ولی فقیه درکردستان

از راه‌های تقویت ارزش‌ها این است که خودمان الگو باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در همایش مبلغین و روحانیون:

حضور روحانیون در مدارس، گامی مؤثر در تربیت اسلامی دانش‌آموزان

معاون تبلیغ حوزه های علمیه درنشست  شورای همکاریهای هرمزگان

دشمن با استفاده از رسانه، فضای مجازی و هنر، به دنبال تسخیر ذهن و قلب دانش‌آموزان است.

در گچساران

حضورکارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی در بین دانش اموزان