Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله اختری در همایش مکتب مقاومت، مکتب آرمانی:

مقاومت را از طریق جهاد تبیین برای دانش آموزان و نوجوانان فرهنگ سازی کنیم

شناسه مطلب: 35142
زمان انتشار: سه شنبه 18 دی 1403 ساعت 09:37

آیت الله محمدحسن اختری، مشاور رئیس جمهور و دبیر کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، در همایش مکتب مقاومت، مکتب آرمانی؛ که با تلاش اداره کل آموزش و پررورش شهر تهران و با حضور خانواده معظم و معزز شهداء، در سالن بصیرت موزه لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد؛ از مکتب مقاومت به عنوان اصل حرکت تمام انبیاء الهی یاد کرد که ریشه در مکتب دینی، اسلامی و قرآنی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها  آیت الله اختری از مقاومت به عنوان اصل حرکت تمام انبیاء الهی یاد کرد و با بیان اینکه با نگاهی اجمالی به سیر تحولات تاریخی خواهیم دید مقاومت از ریشه ای تاریخی برخوردار است که از دیرباز در تمامی ادیان وجود داشته است.

وی زنده بودن اسلام در دنیای حاضر را نتیجه مقاومت یاسرها و سمیه ها در صدر اسلام دانست که به شهادت رسیدند و افزود: مقاومت رمز پیروزی مسلمانان در شعب ابی طالب بود.

وی با تاکید بر اینکه مقاومت به یک شکل و متعلق به یک زمان و مکان خاص نیست، با اشاره به ابعاد و اشکال مقاومت گفت: یک بعد از ابعاد مقاومت بصورت نظامی و همراه با سلاح است و بخشی دیگر از ابعاد مقاومت؛ مقاومت فرهنگی و مقاومت اقتصادی است که به رشد، ارتقاء و تعالی فرهنگ و اقتصاد منجر خواهد شد.

مشاور رئیس جمهور از مقاومت به عنوان عامل زندگی و حیات یاد کرد و با بیان اینکه اثرات مثبت مقاومت تمام جامعه را دربر می گیرد گفت: مقاومت مختص گروهی خاص نیست و تمام افراد جامعه در این امر سهیم و مسئول هستند.

دبیر کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شخصیت شهید سلیمانی به عنوان نماد و الگوی مقاومت در منطقه، از وی به عنوان فردی نام برد که مکتب شهادت اهل بیت علیهما سلام را احیاء کرد و به آن عمق بخشید و اندیشه ی مقاومت را در بین دیگر کشورها زنده کرد.

وی در پایان درخصوص چرایی ضرورت آشنایی نسل نوجوان و جوان با محور مقاومت، جهاد تبیین را یکی از ابعاد مقاومت دانست و اظهار كرد: با توجه به تأكیدات مکرر مقام معظم رهبری بر لزوم جهاد تبیین به ویژه برای نوجوانان و جوانان و همچنین به دلیل منطقی‌بودن نسل جوان كشورمان؛ لذا ضرورت دارد كه فرهنگ مقاومت را از طریق جهاد تبیین گسترش دهیم.



رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در تهران اجرا می شود

« شاگرد کلاس حسینم» طرحی برای تحقق بخشی از سند تحول بنیادین

برگزاری گفتمان دینی با موضوع حجاب و عفاف در مدارس ایرانشهر

یادداشت/ کریم دلفانی؛

سهم حوزه علمیه از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دولت اسناد محور چهاردهم

گزارش

تربیت دینی و اجتماعی پایدار با اجرای طرح سه میم

اپلیکیشن قطار قرآنی

آموزش مفاهیم دینی به زبان کودکانه با فناوری تعاملی

به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

 فضلا و کارشناسان حوزوی در میان دانش اموزان برای پاسخ به سئوالات گوناگون

نماینده ولی فقیه در استان یزد

آموزش و پرورش نیازمند بازگشت به سه اصل بنیادین تدیّن، تفکر و تعقل است

دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه مبلغین و روحانیون شهرستان دلگان

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

آموزش و پرورش زمینه‌ ساز انتقال مفاهیم اخلاقی و قرآنی باشد

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سیزده آبان یادآور آن است که دانش‌آموز می‌تواند سرنوشت سیاسی یک ملت را تغییر دهد.

تصاویر

حضورنماینده ولی فقیه در استان سمنان درمدرسه شهید بهشتی شهرستان شاهرود 

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران

انتصاب دبیر جدیدستاد همکاریها،نویدبخش فصلی تازه در تعامل مؤثر میان حوزه و آموزش و پرورش است.

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی