Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی خبر داد:

آغاز همکاری حوزه علمیه با رویداد کشوری جهاد تبیین دانش آموزی +فیلم

شناسه مطلب: 35129
زمان انتشار: سه شنبه 11 دی 1403 ساعت 09:48

رویداد کشوری "لیگ جت" با هدف جهاد تبیین ، معلمان ودانش آموزان را در عرصه پاسخ به شبهات با همکاری مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی توانمند خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام محمد جواد اصغری، رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ا دوشنبه دهم دی ماه در نشستی مشترک با دبیر رویداد کشوری جهاد تبیین دانش آموزی کشور (لیگ جت)، از آغاز همکاری با وزارت آموزش و پرورش در خصوص این رویداد خبر داد.

وی با تاکید بر اهمیت جهاد تبیین در قشر دانش آموز گفت: مرکز ملی پاسخگویی، فعالیت هایی با رویکرد دانش آموزی مانند پاسخگویی میدانی در مدارس سمپاد و پیام رسان شاد را در اولویت خود قرار داده است و با توجه به موفقیت آمیز بودن این برنامه ها آمادگی دارد طرح هایی با رویکرد پرسش و پاسخ در وزارت آموزش و پرورش را ادامه دهد.

در ادامه ، محمد جعفر دوستدار، دبیر رویداد کشوری جهاد تبیین دانش آموزی کشور (لیگ جت)، با بیان تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر وجوب جهاد تبیین گفت: استقبال خوبی در سطح کشور از این رویداد شده و تاکنون بیش از ۶۰ هزار تیم ثبت نام کرده اند.

دبیر رویداد کشوری لیگ جت ضمن قدردانی از فعالیت های مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی گفت: همکاری مرکز با رویداد کشوری لیگ جت که بناست دانش آموزان و معلمان را در عرصه پاسخ به شبهات توانمند کند، تاثیر بسزایی در موفقیت بیشتر این طرح خواهد داشت.

یادآور می‌شود، در این رویداد کشوری مرکز ملی پاسخگویی در زمینه آموزش های مهارتی و دانشی و زیرساخت فن آوری اپلیکیشن پاسخگو با وزارت آموزش و پرورش همکاری خواهدشت.

همچنین جلسه توجیهی معلمان و سرگروه های لیگ جت استان قم در سالن نمازخانه مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد.

فیلم / گزیده ای از نشست قم   

 



امام جمعه اسلامشهرخواستار شد

برنامه‌ریزی جدی برای ورود معارف نهج البلاغه  به مدارس

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

بیست نکته کلیدی در تبلیغ دانش‌آموزی

امام جمعه  اصفهان:

تفاوت بین کلام و عمل مانع از تربیت صحیح می‌شود/ همه امورانسانی  به تربیت وابسته است

مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خواشتار شد:

شبکه سازی و تولید بسته‌های محتوایی ویژه نوجوانان

ظرفیت‌های همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان هرمزگان بررسی شد

گزارشی از یک نشست

تعامل مسجد با مدرسه برای جذب دانش آموزان با سلیقه های گوناگون

امام جمعه اسلامشهرخواستار شد

برنامه‌ریزی جدی برای ورود معارف نهج البلاغه  به مدارس

چگونه دهه نودی‌ها را مسئولیت‌پذیر تربیت کنیم؟

حضورنماینده ولی فقیه دردبیرستان دخترانه معارف اسلامی زاهدان

تصاویر/ نشست مسئولین حوزه علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی با مدیران مدارس متوسطه شهرستان نقده

نشست همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در سرپل ذهاب

نشست کادر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه و آموزش و پرورش برای جذب طلاب جدید

نماینده ولی فقیه در استان فارس:

نگاه خوب وزیر آموزش و پرورش به موضوع آسیب های اجتماعی قابل تقدیر است

رئیس شورای همکاریهای هرمزگان مطرح کرد:

مسئولیت‌پذیری،تقویت هویت ملی و دینی در دانش‌آموزان وظیفه اصلی شوراهای راهبری

تجلیل امام جمعه یاسوج از دانش آموزان عضو ستاد نمازجمعه

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

ره آوردهمکاری ائمه جمعه با آموزش و پرورش تربیت نسلی شایسته و انقلابی است