Print
Zoom In
Zoom Out

با حضوراستاد حوزه علمیه قم

کارگاه بصیرت افزایی مدیران، معاونین و مربیان پرورشی شهرستان زابل

شناسه مطلب: 35124
زمان انتشار: يكشنبه 09 دی 1403 ساعت 14:00

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی گفت: با تحلیل عملکرد استعمارگران و دولت‌های غربی در تاریخ معاصر به ویژه جنایت‌های آنان در آفریقا و خاورمیانه و همچنین اتفاقات اخیر در منطقه، ملت‌های آزاده جهان و جوانان بیدار دنیا هرچه بیشتر با خوی استعمارگری و توحش قدرت‌های دنیا  آشنا شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی از اساتید حوزه علمیه قم ، در جمع مدیران، معاونین و مربیان پرورشی و مشاورین مدارس آموزش و پرورش شهرستان زابل، ضمن گرامی داشت یوم الله ۹ دی، اظهار داشت: با تحلیل عملکرد استعمارگران و دولت‌های غربی در تاریخ معاصر به ویژه جنایت‌های آنان در آفریقا و خاورمیانه و همچنین اتفاقات اخیر در منطقه، ملت‌های آزاده جهان و جوانان بیدار دنیا هرچه بیشتر با خوی استعمارگری و توحش قدرت‌های دنیا آشنا شدند.

وی افزود: تربیت نسل آینده در مقابله با این تهدیدها و تبیین و بصیرت افزایی و آشنایی با فرصت‌ها و تهدیدها اهمیت ویژه‌ای داشته که بخش مهمی از آن به دوش معلمان و مربیان پرورشی می‌باشد.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی ضمن ارائه راهکارهای تربیتی برای تاثیرگذاری بر دانش آموزان، بیان کرد: باید در نسل جوان و دانش آموزان دید خدابین را تقویت کرد و آنان را با تقوا و انس کامل با قرآن به عنوان مأنوس واقعی آشنا نمود.

وی ابرازکرد: باید اهمیت نماز، عبادات و آثار مطلوب و آرامش بخشی که بر روح و روان انسان می‌گذارند برای نسل جوان تبیین گردد و روحیه خدمتگزاری و خستگی ناپذیری، تلاش و پشتکار را در بین آنان تقویت نمود.

این استاد حوزه علمیه  ضمن تاکید برشناسایی و شکوفایی استعدادهای جوانان، اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی نظام آموزشی حفظ محوری بودن آن بوده که باید به جای آن جوانان را به سمت پژوهش محوری هدایت نمود.



طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین