Print
Zoom In
Zoom Out

تبادل نظر روحانیون فعال در آموزش و پرورش ارومیه در خصوص اعتکاف دانش آموزی

شناسه مطلب: 35121
زمان انتشار: شنبه 08 دی 1403 ساعت 10:08

سال قبل برای اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور حدود ۳۰۰ دانش آموز در مصلای امام خمینی (ره) ارومیه برگزار شد و امسال این برنامه معنوی برای دومینسال پیاپی برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،نشست روحانیون فعال و جهادی شاغل در مدارس آموزش و پرورش در خصوص برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی در ارومیه با ارائه گزارشی از برگزاری اولین اعتکاف دانش آموزی در سال قبل و تشریح برنامه های اعتکاف برای سال جدید در مدرسه علمیه امام خامنه‌ای این شهر برگزار شد.

در این نشست حجت‌الاسلام علی دانشی به تشریح برگزاری اعتکاف سال گذشته پرداخت و گفت: سال قبل برای اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور حدود ۳۰۰ دانش آموز در مصلای امام خمینی (ره) ارومیه برگزار شد و امسال برای دومین سال پیاپی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در جامعه‌ای که دشمن شبانه روز با استفاده از شبکه های مجازی و ایجاد شبهه به دنبال به انحراف کشاندن جوانان ایران اسلامی است برنامه‌هایی نظیر اعتکاف می‌توانند دانش آموزان و جوانان را در برابر حملات دشمنان بیمه کنند.

معاون تهذیب مدرسه علمیه امام خامنه‌ای ارومیه تصریح کرد: البته منظور و مقصود ما از برگزاری اعتکاف فقط اکتفا به سه روز اعتکاف نیست و قرار است با دانش آموزان شرکت کننده در اعتکاف در طول سال ارتباط مستمر برقرار شود و یکی از این برنامه‌ها فعال کردن آن‌ها در محله و مسجد محله محل زندگی شان است و در طول سال نیز دوره‌ها و نشست‌ها و اردوهایی برای تعالی این دانش آموزان برگزار خواهد شد.

وی گفت: آموزش و پرورش مهمترین نهاد تعلیم و تربیت کشور است و حضور طلاب و روحانیون در این نهاد تاثیرگذار فرصتی مغتنم است و طلاب با مشی طلبگی در تشکیل و تقویت روحیه دینی دانش آموزان بسیار مؤثر است و اگر روحانیون فعال در آموزش و پرورش به صورت منسجم و هماهنگ شده عمل کنند و در واقع یک حرکت و قرارگاه جهادی تشکیل بدهند این تاثیرگذاری دو چندان خواهد شد.

حجت‌الاسلام علی دانشی در پایان گزارشی از فعالیت مدرسه علمیه امام خامنه‌ای ارومیه ارائه کرد و روحانیون حاضر در جلسه نیز بعد از پایان جلسه از اتاق رسانه و پژوهش مدرسه علمیه امام خامنه‌ای بازدید کرد و حجت‌الاسلام حسین امیری توضیحاتی در خصوص فعالیت این اتاق و معاونت پژوهش مدرسه علمیه امام خامنه‌ای ارومیه ارائه کرد.

 



تصاویر

حضور طلاب  و روحانیون میاندوآب در مدارس آموزش و پرورش

تصاویر/ نشست مسئولین حوزه علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی با مدیران مدارس متوسطه شهرستان نقده

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان

آغاز فرآیند جذب و ساماندهی طلاب در مدارس طرح امین خراسان

امام جمعه یزد مطرح کرد؛

آینده آموزش و پرورش در گرودانشگاه فرهنگیان است

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است