Print
Zoom In
Zoom Out

با سخنرانی آیت الله نجم الدین طبسی

همایش مهدویت و انقلاب اسلامی با حضور معاونین پرورشی و مربیان طرح امین برگزارشد

شناسه مطلب: ۳۵۱۱۴
زمان انتشار: سه شنبه ۰۴ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۱۷

همایش استانی "مهدویت و انقلاب اسلامی" با حضور مربیان و معاونین پرورشی و طلاب طرح امین  مدارس ابتدایی نواحی یک و دو بندرعباس برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد همکاریها،این همایش یکشنبه دوم دی‌ماه ۱۴۰۳، با همکاری بنیاد مهدویت استان و اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان، به صورت ویژه برای مربیان و معاونین پرورشی مقطع ابتدایی نواحی یک و دو مدارس بندرعباس در سالن الزهرا حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار شد.

حجت الاسلام محمد حسینی گفت:دراین گردهمایی علمی و آموزشی، حضرت آیت‌الله نجم‌الدین طبسی، استاد برجسته حوزه و دانشگاه، سخنرانی روشنگرانه‌ای درباره مسئله مهدویت و ارتباط آن با انقلاب اسلامی ایراد کرد.

 وی تاکید کرد که شناخت درست و عمیق از مفاهیم مرتبط با مهدویت می‌تواند به تربیت نسل آینده در مسیری مبتنی بر ارزش‌های دینی و انقلابی کمک شایانی کند.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش هرمزگان تصریح کرد: اهداف این همایش شامل تقویت باورها و ارزش‌های دینی، تربیت نسل آگاه و متعهد و همچنین تبادل تجربه و دانش میان مربیان و معاونین پرورشی بود. وی عنوان کرد: یکی از محورهای اصلی این برنامه، ارائه راهکارهایی برای آشنا کردن دانش‌آموزان با فرهنگ انتظار و تربیت آنان به‌عنوان نسل تاثیرگذار آینده بود.

حجت الاسلام محمدحسینی خاطرنشان کرد: این نشست فرصتی بی‌بدیل را برای مربیان و مسئولان آموزشی استان فراهم ساخت تا با اشتراک‌گذاری دیدگاه‌ها و تجربیات خود، به توسعه و بهبود فرآیندهای آموزشی و تربیتی بپردازند.

 وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری چنین همایش‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت پیوندهای فرهنگی و دینی در نظام آموزشی کشور شود و در نهایت، به ایجاد جامعه‌ای آگاه‌تر و متعهدتر به ارزش‌های اسلامی کمک کند.

وی اشاره کرد: این همایش با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شد و برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌های مشابه در آینده با محوریت موضوعات مرتبط با ارزش‌های دینی و تربیتی در دستور کار قرار دارد.

 



معاون تبلیغ حوزه های علمیه درنشست  شورای همکاریهای هرمزگان

دشمن با استفاده از رسانه، فضای مجازی و هنر، به دنبال تسخیر ذهن و قلب دانش‌آموزان است.

در گچساران

حضورکارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی در بین دانش اموزان

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از ۲۰۰۰ دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم