Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس اندیشکده بیانیه گام دوم

القای تاریک بودن آینده نوجوانان و جوانان راهبرد دشمن است/ تربیت سیاسی و انقلابی دانش آموزان بسیار اهمیت دارد.

شناسه مطلب: 35109
زمان انتشار: يكشنبه 02 دی 1403 ساعت 10:40

رئیس اندیشکده بیانیه گام دوم مؤسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان گفت: القای تاریک بودن آینده به نوجوانان و جوانان از مهمترین راهبردهای دشمن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام علی ذوعلم با بیان اینکه برنامه درسی ملی بر اساس مبانی نظری تعلیم و تربیت اسلام تدوین شده است، گفت: نظام تعلیم و تربیت ما الگوها و شاخص های خاصی برای خود دارد، در چنین سیستمی افرادی چون شهید سلیمانی تربیت می شوند که در اوج قدرت سیاسی در قله اخلاق و معنویت هم هستند و ما به پرورش افرادی که نمونه اخلاص و عمل صالح هستند افتخار می کنیم.

وی افزود: نقشی که شهید قاسم سلیمانی ایفا کرد بی نظیر است؛ وی چهره شاخص و الگو برای دانش آموزان و همه اقشار جامعه است، هم خدمت بزرگی به اسلام کرده و هم خدمت بزرگی را به انقلاب اسلامی نمود.

رئیس اندیشکده بیانیه گام دوم مؤسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: تربیت سیاسی و انقلابی دانش آموزان بسیار اهمیت دارد، آنچه امروز در تقابل جبهه مقاومت و شرارت است تعارض بین اسلام و استکبار است، امروز تنها قدرتی که مقابل استکبار ایستاده اسلام و عقلانیت انقلابی و جهادی است.

حجت الاسلام والمسلمین ذوعلم اظهار داشت: انقلاب ما عقلانی است به تعبیر حضرت آقا (مدظله العالی) انقلابی عمل کردن یعنی عقلانیت توحیدی که ائمه از آن برخوردار بودند، اما رهبر معظم انقلاب انسانی غیر معصوم هستند که رفتارشان توام با اخلاص، صدق و ایمان قوی به خدا و محاسبه گری است که بیشترین دستاورد آن هم عزت و امنیت ملی برای کشورمان است.

وی تصریح کرد: القای بی آیندگی به جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان و ترویج سرگشتگی هویتی از مهمترین راهبردهای دشمن است، بی انصافی است اگر بگوییم در آموزش و پرورش کم کاری می شود اما جهاد تبیین راهکار موثری است که جوانان و نوجوانان با دستاوردهای نظام آشنا شوند.

بر پایه این گزارش، گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان در سالن شهید مهدوی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرمان برگزار شد.



برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

با حضورمدیر مرکز تخصصی امام صادق(ع):

راهکارهای  جذب دانش‌آموزان به حوزه‌ علمیه بررسی شد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران