Print
Zoom In
Zoom Out

تحقق برنامه های ستاد همکاریها (21)

گزارشی از اردوی مسجدی‌ها ویژه دانش‌آموزان کرمانشاهی+عکس

شناسه مطلب: 35107
زمان انتشار: شنبه 01 دی 1403 ساعت 14:26

مسئول اجرایی اردوی مسجدی کرمانشاه ، گفت: به منظور تحقق برنامه  پیوند منزل ، مدرسه و مسجد از آغاز طرح جهادی اردوی مسجدی ها، ۵ مدرسه و هر مدرسه ای ۱۲۰ نفر دانش آموزان از این برنامه، استفاده کرده اند.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ستاد همکاریها،حجت‌الاسلام محمد سعید بنیانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری « حوزه » در کرمانشاه، در خصوص برنامه های اردوی مسجدی ‌ها ،اظهار کرد: محیطی شامل حسینیه، زورخانه، سالن سینما، مجموعه ورزشی (تنیس، طناب‌کشی، دارت، فوتبال دستی) و کلاس‌های آموزشی فراهم شده است و از مدارس دعوت به عمل آمده تا در این برنامه شرکت کنند.

وی گفت: این مجموعه به‌ صورت رایگان در اختیار مدارس قرار می‌گیرد و دانش‌آموزان جهت استفاده به مسجد النبی (ص) شهر کرمانشاه آورده می‌شوند.

کارشناس کودک و نوجوان کرمانشاهی، گفت: تاکنون چند مرحله از این برنامه فرهنگی، ورزشی و تربیتی در هفته گذشته برای دانش‌آموزان شهر کرمانشاه اجرا شده و هماهنگی‌هایی با برخی مدارس جهت استفاده و بازدید دانش‌آموزان صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام بنیانی درباره فعالیت این برنامه اردویی، گفت: استفاده از این فضا و امکانات به این صورت است که دانش‌آموزان همراه با مسئولین مربوطه مدرسه، از ساعت ۸ صبح شروع می‌شود و تا ساعت ۲ بعداز ظهر ادامه دارد.

مسئول اجرایی "اردوی مسجدی کرمانشاه" ، گفت: هدف از اجرای این برنامه جذب دانش‌آموزان به مسجد است، تا بدانند که مسجد فضاهای مختلفی دارد و می‌توانند بخشی از وقت زندگی‌شان را در مساجد بگذرانند.

وی در پایان گفت: در واقع، این محیط فراهم شده تا حضور دانش‌آموزان، نونهالان، نوجوانان و جوانان در مسجد بیشتر شود.

 



دوره تخصصی ارتقاء مربیان طرح امین در سنقر و کلیایی برگزار شد

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران