Print
Zoom In
Zoom Out

امام جمعه یزد:

تربیت نسل انقلابی، محور حرکت آموزش و پرورش باشد

شناسه مطلب: 35096
زمان انتشار: شنبه 24 آذر 1403 ساعت 10:31

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با بیان اینکه باید تربیت نسل انقلابی، محور حرکت آموزش و پرورش باشد گفت: توجه دادن نسل جوان به هویت اسلامی توسط مدارس و مراکز فرهنگی با همراهی سایر بخش‌ها تقویت شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،آیت‌الله " محمدرضا ناصری " در نشست شورای همکاری‌ حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش به اهمیت هویت دینی و تقویت آن در بین دانش آموزان اشاره کرد و افزود: تربیت نسلی انقلابی و مومن باید محور حرکت و اقدام آموزش و پرورش با همکاری حوزه‌های علمیه باشد. وی با قدردانی از همه اقداماتی که تاکنون برای ارتقای هویت دینی نسل جوان در استان انجام شده ، ادامه داد: باید در کنار مسایل آموزشی به مسایل دینی و فرهنگی نسل جوان با همراهی حوزه‌های علمیه بیش از گذشته توجه ویژه شود. نماینده ولی‌فقیه در استان تاکید کرد: تقویت خودشناسی و خداباوری و توجه به تعقل از دیگر مسایل مهمی است که امروزه بیش از گذشته در جامعه و بین دانش آموزان احساس می‌شود و در این ارتباط انتظار می‌رود شاهد گام‌های اساسی باشیم.

آیت الله ناصری به فضای مجازی و توطئه فرهنگی دشمنان اشاره کرد و گفت: همه ما و دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی در قبال نسل جوان و آینده دینی و فرهنگی آنها مسئولیت داریم و کوتاهی و سهل انگاری پذیرفته نیست و باید مدارس و حوزه‌های علمیه با همکاری هم برای رسیدن به اهداف متعالی همکاری کنند.

همچنین رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان به اهمیت ارتباط حوزه و مدارس اشاره کرد و گفت: در راستای تحقق اهداف شورای همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش، کارگروه شهرستانی باید تشکیل و برای عملیاتی شدن آن تصمیماتی گرفته شود.

حجت‌الاسلام " سید جمال الدین نجم‌الهدی " از همه تلاش‌های انجام گرفته در سطح استان تشکر کرد و افزود: امیدواریم این جلسه که مصوباتی خوبی دارد سیر جریان آن هم برای حوزه‌های علمیه و هم برای آموزش و پرورش پر از خیر و برکت باشد. وی خاطرنشان کرد: شورای همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با امضای آیت الله اعرافی رئیس حوزه‌های علمیه کشور، وزیر آموزش و پرورش و حجت الاسلام حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور منعقد شده است.

 

 این نشست با محوریت شورای همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش و با حضور نماینده ولی فقیه در استان، معاون سیاسی امنیتی استاندار، مشاور وزیر آموزش و پرورش ، مدیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، مدیرکل آموزش و پرورش و ائمه جمعه استان در سالن همایش‌های باقرالعلوم برگزار شد.



به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم