Print
Zoom In
Zoom Out

کارگاه توانمندسازی مبلغین طرح امین در یاسوج

شناسه مطلب: 35081
زمان انتشار: دوشنبه 19 آذر 1403 ساعت 09:29

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، کارگاه توانمندسازی ائمه جماعات و مبلغین طرح امین با حضور نماینده ولی فقیه در استان، مدیر و معاونین حوزه علمیه، مدیر کل و معاون قرآن و عترت آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن اجتماعات آموزش و پرورش این استان برگزار شد.

این کارگاه اموزشی به همت معاونت تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه استان کهگیلویه وبویراحمد برگزار گردید.

حجت دبیقی  معاون پرورشی  و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش نیز در این کارگاه، آسیب‌های اجتماعی را معضل کنونی جامعه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: طلاب و مبلغان طرح امین با تبلیغ  معارف اسلامی می‌توانند دانش‌آموزان را از انواع معضلات و آسیب‌های اجتماعی در جامعه آگاه کنند و یاریگر آموزش و پرورش در این زمینه باشند.

وی یکی از ظرفیت‌های حوزه‌‌های علمیه را  طلاب طرح امین عنوان کرد و حضور آنان  در مدارس را مثبت ارزیابی کرد.

دبیقی با بیان اینکه طلاب طرح امین ظرفیت بسیار خوبی در مدارس هستند که می‌تواند نقش بسیار مهمی در پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی ایفا کند، تصریح کرد: امروزه آسیب های اجتماعی و روانی به شدت در جامعه رو به افزایش است که ضرورت دارد همه ظرفیت‌های فرهنگی پای کار باشند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه امروزه تاب‌آوری نوجوانان کاهش پیدا کرده و نیاز به آموزش و آشنایی با این برهه خاص از سن نوجوانان بیش از بیش احساس می‌شود، اظهار کرد: اعتقاد ما بر این است که طلاب طرح امین به جهت تحصیلات دینی که دارند در این زمان و برهه خاص می‌توانند مباحث معرفتی و دینی را در وجود دانش‌آموزان نهادینه کنند.

 حجت الاسلام رحیم رحیمی نیک معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز، ضمن راهنمایی و تذکر چندین نکته به طلاب طرح امین گفت: ثبت گزارش ماهانه در سامانه مربوطه که از سوی شورای سیاست گذاری ارائه شده است حتمی است و باید در تاریخ مقرر نسبت به ثبت گزارش کار طرح امین کلیه فعالیت های خود را در قالب ثبت گزارش تبلیغی ارائه دهید.

وی ادامه داد: بخشی از حق الزحمه شما، ارائه گزارش و ثبت فعالیت های تبلیغی شما در یک بازه مشخص سه روزه در سامانه است که خروجی سامانه مشخص کننده بخش از حقوق شماست و امکان اینکه به ماه بعد موکول کنید معوقه حقوق تعلق نمیگیرد.همچنین ارائه این گزارش برای تمامی مبلغانی که پرونده آن ها در سیستم به ثبت رسیده است الزامی می باشد.

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این گزارش می بایست مختصری از فعالیت هایی همچون اقامه نماز جماعت در مدارس، سخنرانی ها، برگزاری کلاس های احکام، عقاید، اخلاق و ، جلسات پرسش و پاسخ، مشاوره مذهبی، طرح های روخوانی و روانخوانی قرآن، برگزاری کلاس های فرهنگی، ورزشی و مناسبتی، و ... را شامل شود.

در پایان این نشست حجت الاسلام رحیمی نیک با قرائت میثاق نامه طلاب طرح امین این نشست به پایان رسید.

 



در نشست شورای همکاری های سمنان مطرح شد؛

تأکید امام جمعه سمنان بر تمرکز بر نیازهای روز تعلیم و تربیتی  و دریافت خروجی مطلوب

نشست مدیران و مربیان مدارس طرح امین منطقه۱۵تهران با مشاور وزیر آموزش و پرورش

مبلغین استان هرمزگان تاکید کردند

آموزش مفاهیم بیانیه گام دوم به زبان ساده برای کودکان ونوجونان

با حضور نماینده ولی فقیه

قدردانی از فعالان اعتکاف دانش‌آموزی درخوزستان

امام جمعه دهدشت

مراقبت از آرمان‌های نظام از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش است.

مدیر حوزه علمیه خراسان خبرداد

فعالیت تبلیغی  ۱۹۴۵  طلبه و روحانی  در آموزش و پرورش خراسان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش و تولیت مسجد مقدس جمکران

پوسترجشنواره قهرمانان ایران به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در معرفی شخصیت های الگو رونمایی شد

پاسخ به شبهات دانش آموزی در گچساران

در ادامه سلسله بازدیدها از طرح تربیتی امین

حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش در دبیرستان فرهنگ مکتبی منطقه 14  تهران

با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه

توسعه همکاری‌های تبلیغی حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

تصاویر

نشست ائمه جماعات مساجد فعال در عرصه طرح تعالی پیوند در قم با دبیر ستاد همکاریها

ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش برگزار می کند

رویداد جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانش آموزان

به مناسبت یوم الله 22 بهمن

موشن گرافی - دیوار نگاره سرای امید / در بهار آزادی جای شهدا خالی

به همت مدرسه علمیه فاطمیه گرمسار

گردهمایی بزرگ دانش آموزان دختر تمدن‌ساز در گرمسار

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان مطرح کرد:

سمنان از دیر باز در همکاری با حوزه های علمیه سرآمد بوده است

در نشست شورای همکاری های سمنان مطرح شد؛

تأکید امام جمعه سمنان بر تمرکز بر نیازهای روز تعلیم و تربیتی  و دریافت خروجی مطلوب

با حضور کارشناسان حوزوی و تعلیم و تربیتی

چهارمین دوره اردوهای تربیت تمام ساحتی با شرکت ۶۰۰ دانش‌آموز خوزستانی برگزار شد