Print
Zoom In
Zoom Out

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:

دوره ابتدایی موثرترین زمان برای فعالیت تربیتی است

شناسه مطلب: 35060
زمان انتشار: سه شنبه 06 آذر 1403 ساعت 20:24

خانم حکیم‌زاده گفت: تعلیم و تربیت در دوره ابتدایی، پیچیده‌ترین و تخصصی‌ترین کار است و به هیچ عنوان نباید در این بخش کوچک‌انگاری صورت بگیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها به نقل از مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وارت آموزش و پرورش، نشست شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با حضور آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و جمعی از معاونان وزیر و مدیران حوزه‌های علمیه و جامعة‌المصطفی برگزار شد.

در این نشست، خانم رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دوره ابتدایی بنیادین‌ترین دوره در نظام آموزش رسمی کشور است، گفت: برنامه هفتم توسعه وزارت آموزش و پرورش را  به اجرای برنامه اردویی برای هر دانش‌آموز مکلف کرده است.

وی با تاکید بر اینکه صرف حضور در اردو هدف این تکلیف نیست، افزود: برنامه اردویی باید به صورت هدفمند تدوین شود تا در نهایت اهداف تعیین‌شده تحقق یابد. به منظور نیل به این هدف، طراحی و اجرای برنامه‌های اردویی نیازمند یک الگوی علمی است.

خانم حکیم‌زاده با اشاره به ضرورت افزایش توانمندی معلمان و مربیان دوره ابتدایی در طرح امین، تصریح کرد: برای تحقق این هدف می‌توان برنامه‌های مشترکی بین دانشگاه فرهنگیان حوزه‌های علمیه خواهران به ویژه جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیه طراحی و اجرا کرد تا خواهران طلبه با تخصص و دانش روز علم تعلیم و تربیت بیشتر آشنا شوند.

خانم حکیم‌زاده در پایان با اشاره به اینکه دوره ابتدایی موثرترین زمان برای فعالیت تربیتی است، اظهار داشت: تعلیم و تربیت در دوره ابتدایی، پیچیده‌ترین و تخصصی‌ترین کار است و به هیچ عنوان نباید در این بخش کوچک‌انگاری صورت بگیرد.



امام جمعه یزد

جایگاه واقعی مدرسه پایگاه تربیت انسان متعهد، مؤمن و انقلابی است.

بازدید مشاور وزیر آموزش وپرورش ازمرکز نجوم و رصد خانه کانون استان ایلام

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران