Print
Zoom In
Zoom Out

حجت الاسلام ذوعلم؛

ضرورت تشریح هویت انقلاب اسلامی برای دانش آموزان

شناسه مطلب: 24986
زمان انتشار: يكشنبه 29 مهر 1403 ساعت 10:00

معاون دفترحفظ ونشر آثار رهبر معظم انقلاب، گفت: هویت انقلاب اسلامی فکر و ارزش های انقلاب اسلامی است و باید برای دانش آموزان تشریح شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم در جمع روسای ادارات آموزش و پرورش استان فارس، اظهار کرد: کار در آموزش و پرورش یکی از پیچیده ترین کار هاست زیرا با معلمان، اولیا و دانش آموزانی مواجه هستید که هریک دیدگاه و روحیات خاص خود را دارد.

وی افزود: بیانیه گام دوم انقلاب یکی از اسناد ارزشمند است این بیانیه تلاش دارد یک حرکت را در جامعه ایجاد کند و این بسیار ارزشمند است همانطور که اگر در دفاع مقدس حرکتی وجود نداشت پیروز نمی شدیم.

معاون دفترحفظ ونشر آثار رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: «تحول» دیگر مقوله ای است که در بیانیه گام دوم مطرح شده است و مهمترین تحول در آموزش و پرورش است که در این بیانیه آمده است؛ سومین مقوله ای که در بیانیه گام دوم آمده است «پیشرفت» است که در ابعاد اجتماعی، دینی، اخلاقی، فرهنگی و غیره، است.

وی در ادامه با تصریح بر اینکه اعتماد به خود، خانواده و جامعه باید در جوانان تقویت شود، خاطرنشان کرد: باید نهال امید را در فرزندان ریشه دار کرد، هویت انقلاب اسلامی فکر و ارزش های انقلاب اسلامی است و باید برای دانش آموزان تشریح شود.

رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب گفت: مهارت های گوش دادن به حرف مخالف، استدلال ، تبیین و غیره، را به دانش آموزان بیاموزیم تا تاب آوری و تحمل در دانش آموزان تقویت شود.

حجت الاسلام والمسلمین ذو علم افزود: تلاش معلمان قابل ستایش است امروزه نیازمند برگزاری کارگاه های اندیشه ورزان خلاق نخبگانی هستیم، باید نقاط قوت انقلاب را در جامعه تبیین کنیم.



بازدید مشاور وزیر آموزش و پرورش از مدرسه شهید الله پرست بندر عباس + تصاویر

مبلغین استان هرمزگان تاکید کردند

آموزش مفاهیم بیانیه گام دوم به زبان ساده برای کودکان ونوجونان

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم

با حضور مدیرکل آموزش و پرورش قم

برگزاری هفدهمین کارگاه تبیینی طرح «زندگی با آیه ها»

با حضور مدیر کل اموزش و پرورش قم

از مبلغین طرح امین در مدارس استان قم تجلیل شد.