Print
Zoom In
Zoom Out

از سوی نماینده ولی فقیه در استان سمنان عنوان شد:

خانه و مدرسه دو کانون اصلی و اساسی در تربیت نسل امروز/ از وزیر و مسئولان آموزش و پرورش برای اهتمام به امر نماز قدردانی می‌کنم

شناسه مطلب: 24970
زمان انتشار: شنبه 21 مهر 1403 ساعت 10:02

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان در خطبه‌های نماز جمعه، خانه و مدرسه را دو کانون اصلی و اساسی در تربیت نسل امروز دانست و از والدین خواست با فرزندان خود رفاقت کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه سمنان در خطبه‌های نماز جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳ با تبریک فرارسیدن هفته پیوند اولیا و مربیان از وزیر آموزش و پرورش و مسئولان حوزه پرورشی برای توجه به فریضه نماز و توسعه و ترویج آن در مدارس، قدردانی کرد.

امام‌جمعه سمنان با تاکید بر این‌که خانه و مدرسه دو کانون اصلی و اساسی در تربیت نسل امروز هستند و آموزش و پرورش به‌ویژه خانواده اهمیت بالایی در جامعه دارند، افزود: در آموزه‌های دینی راهکارهای فراوانی برای تربیت فرزندان در خانه ارائه شده که متأسفانه به آن‌ها کم‌توجه هستیم و امیدواریم در منابر و تریبون‌ها پیرامون تربیت فرزندان، کودکان و نوجوانان بیشتر سخن گفته شود تا والدین بدانند کودکان و نوجوانان با کتک و فحاشی و طرد کردن به فلاح و رستگاری نمی‌رسند! به‌خصوص با توجه هجمه‌های تبلیغی دشمنان! باید با فرزندان خود رفاقت کنیم.

حجت‌الاسلام مطیعی در ادامه سخنانش افزود: مربیان، معلمان و مسئولان آموزش و پرورش باید طرح‌های ارزشمندی مثل طرح «سه میم؛ منزل، مدرسه و مسجد» را به‌خوبی اجرا کنند و از همین تریبون از وزیر و مدیران آموزش و پرورش استان به‌ویژه مسئولان حوزه پرورشی برای توجه به فریضه نماز و معنویت قدردانی می‌کنم و با توجه به این‌که ۱۲ سال از عمر فرزندان ما در مدارس سپری می‌شود بی‌شک مدرسه بعد از خانه و خانواده، جایگاه تربیتی ویژه‌ای دارد که اگر با ارتباط با خدا و مسجد همراه شود مثمر ثمر خواهد بود.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان یادآور شد: دشمن با هجمه‌های فراوان تلاش می‌کند از ارتقا معنویت در مدارس و آموزش و پرورش جلوگیری کند تا جایی‌که می‌گویند شما در حال اسلامیزه‌کردن آموزش و پرورش هستید که بلند و صریح می‌گوییم ما به این‌کار افتخار می‌کنیم؛ چراکه ما دنبال آن هستیم تا یک جوان و نوجوان مسلمان، معتقد و باورمند مثل شهید حججی تربیت کنیم که در برابر دشمن، سر خم نمی‌کند و امیدواریم خداوند به همه مربیان و والدین عنایت فرماید تا در شرایط حساس امروز در امر تربیت فرزندان خود موفق باشند.

 



حضورنماینده ولی فقیه دردبیرستان دخترانه معارف اسلامی زاهدان

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

بیست نکته کلیدی در تبلیغ دانش‌آموزی

امام جمعه  اصفهان:

تفاوت بین کلام و عمل مانع از تربیت صحیح می‌شود/ همه امورانسانی  به تربیت وابسته است

مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خواشتار شد:

شبکه سازی و تولید بسته‌های محتوایی ویژه نوجوانان

ظرفیت‌های همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان هرمزگان بررسی شد

گزارشی از یک نشست

تعامل مسجد با مدرسه برای جذب دانش آموزان با سلیقه های گوناگون

امام جمعه اسلامشهرخواستار شد

برنامه‌ریزی جدی برای ورود معارف نهج البلاغه  به مدارس

چگونه دهه نودی‌ها را مسئولیت‌پذیر تربیت کنیم؟

حضورنماینده ولی فقیه دردبیرستان دخترانه معارف اسلامی زاهدان

تصاویر/ نشست مسئولین حوزه علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی با مدیران مدارس متوسطه شهرستان نقده

نشست همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در سرپل ذهاب

نشست کادر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) ساوه و آموزش و پرورش برای جذب طلاب جدید

نماینده ولی فقیه در استان فارس:

نگاه خوب وزیر آموزش و پرورش به موضوع آسیب های اجتماعی قابل تقدیر است

رئیس شورای همکاریهای هرمزگان مطرح کرد:

مسئولیت‌پذیری،تقویت هویت ملی و دینی در دانش‌آموزان وظیفه اصلی شوراهای راهبری

تجلیل امام جمعه یاسوج از دانش آموزان عضو ستاد نمازجمعه

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

ره آوردهمکاری ائمه جمعه با آموزش و پرورش تربیت نسلی شایسته و انقلابی است