Print
Zoom In
Zoom Out

دیدار دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی

شناسه مطلب: 24945
زمان انتشار: چهارشنبه 11 مهر 1403 ساعت 08:52

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در سفر یک روزه‌اش به تبریز با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه این شهر، دیدار کرده و حول محور توسعه همکاری‌های دوجانبه و گسترش دامنه فعالیت‌ها در این راستا به گفت‌وگو پرداخت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد همکاریها ، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، امام جمعه تبریز، صبح روز سه‌شنبه، دهم مهر ماه در این دیدار با آسیب‌شناسی مشکلات فرهنگی، گفت: در بحث فرهنگی، مشکل نرم‌افزاری نداریم؛ اما باید زمان شناس باشیم.

وی، عدم ورود حوزه در زمینه‌های تربیتی و تعلیم را از جمله‌ی آسیب‌ها عنوان کرد و گفت: عدم توجه به زمان شناسی سبب شد تا نتوان برخی مسائل پیش آمده در این خصوص را مدیریت کرد. در مسائل تربیتی جایگاه معلم بسیار مهم و اساسی است و محوریت نیز باید باشد؛ بهتر است معلمان بحث‌های اساسی و دینی را در اولویت قرار دهند.

وی با بیان اینکه همراهی حوزه در مسائل تربیتی به تنهایی راهگشا نیست، افزود: ضرورت دارد در خصوص مسائل تربتی، برنامه‌ریزی اصولی  صورت گیرد و از ظرفیت های موجود، حداکثر استفاده به عمل بیاید.

امام جمعه تبریز، متذکر شد: حوزه نیز باید در امور تربیتی نوجوانان طلبه متخصص تربیت کند چراکه با این حجم از جنگ نرم اکتفا به معلم و مربی پرورشی کافی نیست.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش نیز در این دیدار ضمن تسلیت شهادت سید مقاومت با اشاره به برنامه ها و کار ویژه های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گفت: محور فعالیت های فرهنگی و دینی این دو نهاد مهم تعلیم و تربیتی است و قطعا با تدبیر و رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی شاهد تحولات بیش از پیش در برنامه های تربیتی خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد در ادامه با تاکید بر نقش حوزه و روحانیت در برنامه های تربیتی گفت : ارتباط حوزه و شبکه عظیم و بی نظیر فرهنگیان موجب اثرگذاری بیشتر و رشد هویت اسلامی در سطح جامعه می شود.

مسعود سعادتی، مدیر‌کل آموزش و پرورش استان نیز، افزایش جذب دانش‌آموزان در رشته‌های معارف اسلامی و برگزاری جلسه‌های مشترک حوزه و آموزش و پرورش به ویژه پس از برگزاری مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز در حوزه علمیه بناب را از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه، عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری نزدیک به ۶۰۰ دانش‌آموز در مدارس معارف اسلامی مشغول به تحصیل شده‌اند  که نسبت به سال گذشته در حدود ۱۰۰ نفر افزایش یافته است.

 

 

 



معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

در راستای هدایت تحصیلی

تصاویر/ حضور اساتید حوزه علمیه شاهین‌دژ در مدارس آموزش و پرورش

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران