Print
Zoom In
Zoom Out

حضور نماینده ولی فقیه در مدرسه شاهد شهرکرد

شناسه مطلب: 24933
زمان انتشار: چهارشنبه 04 مهر 1403 ساعت 09:55

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد گفت: احترام به پدر و مادر و انجام فرائض دینی از جمله مواردی است که به انسان توفیق می‌دهد، آنچه ما تجربه و درک کردیم این است که این موارد انسان‌ها را موفق می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی در مراسم نماز شوق وصال در مدرسه شاهد شهرکرد، اظهار داشت:  باعث افتخار است که در این روزهای مبارک در ایام میلاد باسعادت نبی مکرم اسلام(ص) و میلاد امام جعفر صادق(ع) که مصادف با سال تحصیلی جدید شده و توفیق پیدا کردم در این مکان علم و علم‌آموزی خدمت شما باشیم.

وی با بیان اینکه یک دنیا توفیق و سعادت و خوشبختی از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان و دانش‌آموزان خواستارم، مطرح کرد: در احادیث آمده است که »الناس معادن کمعادن الذهب و الفضه»، این حدیث خیلی معنا و خیلی مطلب دارد، حضرت در این حدیث می‌فرمایند که مردم معدن‌هایی هستند مثل معدن‌های طلا و نقره.

 امام جمعه شهرکرد عنوان کرد: آنچه از این حدیث برداشت می‌شود این است که معادن طلا و نقره معادنی هستند که باید از آن‌ها طلا و نقره استخراج شود، سنگ و خاک‌هایی که ذرات طلا و نقره دارند اما باید استخراج شوند و ذوب شوند، این استخراج‌‌ها سخت و پیچیده هستند، انسان‌ها هم این‌چنین هستند، همانطور که طلا و نقره را با سختی و پیچیدگی استخراج می‌شوند و با ارزش می‌شوند، انسان‌ها نیز برای اینکه به رشد و کمال و اوج مقام انسانیت برسند، باید همین‌گونه سختی بکشند.

 نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: احترام به پدر و مادر و انجام فرائض دینی از جمله مواردی است که به انسان توفیق می‌دهد، آنچه ما تجربه و درک کردیم این است که این موارد انسان‌ها را موفق می‌کند.

 



نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

خدمت در آموزش‌وپرورش بی‌بدیل و اثرگذار است

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد