Print
Zoom In
Zoom Out

امام جمعه همدان :

کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بسیار فعال است

شناسه مطلب: 24846
زمان انتشار: يكشنبه 03 تیر 1403 ساعت 13:05

امام جمعه همدان شغل معلمی را یک عظمت دانست و گفت: در سال‌های گذشته دانشگاه فرهنگیان در همدان دچار مشکلاتی بود و آن طور که باید مورد حمایت قرار نمی‌گرفت، اما در دولت سیزدهم توجه خوبی نسبت به این مجموعه در استان را شاهد بودیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی در دیدار با وزیر آموزش و پرورش، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی و شهدای خدمت، اظهار داشت: شهید رئیسی توجه ویژه‌ای نسبت به مسئله نظام تعلیم و تربیت کشور داشت.

وی با بیان اینکه اگر کسی انقلابی باشد غیر از این انتظار نمی‌رود، گفت: اگر ماهیت انقلاب اسلامی به درستی درک شود، اساسی‌ترین جایی که باید در آن سرمایه گذاری انجام شود آموزش و پرورش است و لذا هر مسئولی که نسبت به آن بیشتر توجه کرد، آن را بیشتر انقلابی می‌دانیم.

امام جمعه همدان، با تقدیر از اقدامات وزیر آموزش و پرورش، یادآور شد: یکی از موضوعات مهم در عرصه فعالیت‌های آموزشی و پرورش، دانشگاه فرهنگیان است که نیازمند توجه نسبت به آن هستیم.

وی شغل معلمی را یک عظمت خواند و گفت: در سال‌های گذشته دانشگاه فرهنگیان در همدان دچار مشکلاتی بود و آن طور که باید مورد حمایت قرار نمی‌گرفت، اما در دولت سیزدهم توجه خوبی نسبت به این مجموعه در استان را شاهد بودیم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان، با اشاره به اجرایی شدن سند تحول بنیادین، ابراز کرد: امیدواریم به صورت جدی این طرح در آینده نیز استمرار داشته باشد و دولت آینده هم این مسیر خدمت را ادامه دهد.

وی با بیان اینکه در استان همدان کمیته همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش بسیار فعال است، ابراز کرد: امروز ارتباط با نسل جدید را باید یاد بگیریم و توجه به این مسئله یک ضرورت است.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی، با اشاره به فعالیت مرکز تربیت کودک و نوجوان در همدان، یادآور شد: اردوگاه‌ها بستر مناسبی هستند که می‌توان از آن به نحو احسن استفاده کرد، به بیان دیگر نباید اردوگاه‌ها صرفا جای تفریح باشد و لازم است مباحث تربیتی هم در آن مد نظر قرار گیرد.

وی همچنین با تأکید بر لزوم احترام به معلمان و جایگاه معلمان در جامعه، گفت: خیر انسان در احترام به استاد است و آن زمان است که علم هم برای شخص و هم برای جامعه، برکت پیدا می‌کند.

نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه معلم بودن یک افتخار است، تصریح کرد: ارتقا منزلت معلم در جامه یک ضرورت است و همه باید برای این مهم تلاش کنند.



مدیر حوزه علمیه فارس خبرداد

رضایت بیش از نودوپنج درصد جامعه هدف از فعالیت های مدارس طرح امین

به کدامین گناه!

رئیس پژوهشکده زن و خانواده تبیین کرد:

پرورش فرد واجتماع هدف غایی سندهای تحول حوزه و آموزش و پرورش است.

برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی در دبیرستان‌های دخترانه تهران

به همت سازمان تبلیغات اسلامی

رویداد استانی «مدار»  با هدف تربیت دانش آموز در یدان مبارزه مازندران برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد:

روحانیت در آموزش و پرورش، کلید هدایت فرهنگی جوانان است

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

طلاب معلم، سفیران حوزه در میدان تربیت هستند

ویژه معاونان پرورشی آموزش و پرورش

دوره مهارت‌های فردی واجتماعی با الهام از  نهج‌البلاغه برگزارشد

در یاسوج برگزارشد

نشست کانون روحانیون شاغل در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه برگزار کرد

سلسله نشست‌های تربیتی اخلاقی فرهنگیان با حضورنماینده ولی فقیه

دبیرستاد همکاری ها

برنامه دوم همکاریها ناظر به تحقق آموزش و پرورش انقلابی است.

مدیر حوزه علمیه فارس خبرداد

رضایت بیش از نودوپنج درصد جامعه هدف از فعالیت های مدارس طرح امین

مشاوروزیرآموزش وپرورش

برنامه پنج ساله دوم همکاریها با رفع نواقص گذشته تصویب وابلاغ شده است  

مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد؛

تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش/ تقدیر از پیگیری‌های مستمر رئیس‌جمهور در راستای تحول در آموزش و پرورش

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان