Print
Zoom In
Zoom Out

خدمت‌رسانی۴۵۰ طلبه خواهر ایلامی در "مشاورین طرح امین"

شناسه مطلب: 24839
زمان انتشار: شنبه 26 خرداد 1403 ساعت 09:12

مدیر حوزه علمیه خواهران گفت: در باب فرهنگی و تبلیغی ۴۵۰ طلبه خواهر در تمام مقاطع به عنوان مشاورین طرح امین مشغول به خدمت‌رسانی هستند.

 

  


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام حسین تمرخانی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه حوزه های علمیه خواهران دارای 6 مدرسه است، گفت: افراد در سطح دو، 5 سال تحصیل می‌کنند.

مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به مواجهه شدن حوزه‌ علمیه شهرستان با  3 جهش علمی در طول سال جاری گفت: زمینه تحصیل دانش آموزان سیکل فراهم شده است و افراد با داشتن این مدرک می‌تواند با تطبیق درس عمده ای از دروس خود دیپلم اخذ کند.

حجت الاسلام تمرخانی افزود: مجوز رشته‌های تخصصی سطح 3 تفسیر کلام و رشته مشاوره با رویکرد تعالی خانواده و مجوز سطح 4 تفسیر تطبیقی به استان ایلام داده شده است.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه در 4 مقطع داوطلب می‌پذیرد، تصریح کرد: سطح 3 و 4 که تخصصی بوده، فقط مختص طلاب خواهر است.

مدیر حوزه علمیه خواهران ایلام با بیان اینکه مجوز تحصیل در تمام مقاطع علمی در حوزه علمیه خواهران ایلام استان صادر شده است، خاطر نشان کرد: این مهم ظرفیت خوبی در استان است.

وی با اشاره به 32 اساتید برتر برگزیده از سوی دفتر مقام معظم رهبری،گفت: 3 استاد از این تعداد ایلامی بودند.

حجت‌الاسلام تمرخانی با اشاره به بهره‌مندی از ظرفیت اساتید بومی،گفت: از باب فرهنگی و تبلیغی نزدیک به 450 طلبه خواهر در تمام مقاطع به عنوان مشاورین طرح امین مشغول به خدمت‌رسانی هستند.

وی ادامه داد: این طلبه ها، خدماتی از قبیل مشاوره های تحصیلی، خدمات علمی و پژوهشی در مدارس و اقامه نماز ارائه می‌دهند.

مدیر حوزه علمیه خواهران به دیگر اقدامات این مبلغان اشاره داشت و افزود:کارهای مشاوره ای در محلات حاشیه نشین در بحث آسیب های اجتماعی، فرهنگی و برنامه های متنوع فرهنگی مبلغان اقدامات لازم را انجام می‌دهند.



در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»