Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در کرمان:

نهادهای نظام جشن تکلیف فرزندان کارکنان خود را برگزار کنند

شناسه مطلب: 24831
زمان انتشار: سه شنبه 22 خرداد 1403 ساعت 08:46

رئیس کمیته همکاریهای استان کرمان خواستار برگزاری جشن تکلیف فرزندان کارکنان نهادهای دولتی و غیردولتی با هماهنگی آموزش و پرورش شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی در مراسم جشن تکلیف دانش آموزی کارکنان شهرداری کرمان  با تقدیر و تشکر از ابتکار شهرداری در خصوص برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل شهرداری تاکید کرد: سایر ادارات نیز با هماهنگی آموزش و پرورش نسبت برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل خود اقدام کنند.

وی بیان کرد: جشن تکلیف یکی از با ارزش ترین و بیاد ماندنی ترین جشن های دوران زندگی افراد است و از دانش آموزان مکلف بخواهیم با قلب پاک خود برای ما دعا کنند.

علیدادی سلیمانی گفت: جشن تکلیف یک اقدام گروهی برای دانش آموزان است که به آنان یادآور شویم که این جشن بهترین جشن زندگی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و باید با برگزاری جشن تکلیف، ذکر و نام خدا را در دستور قرار دهند.

رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این مراسم از برگزاری جشن تکلیف ویژه بیش از ۵۴ هزار دانش آموز کرمانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ خبر داد و افزود: آموزش و پرورش استان در سطح تمامی شهرستان ها و مناطق آمادگی دارد در جهت برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل تمامی نهاد های دولتی و غیر دولتی همکاری کند.

وی گفت: نهاد های دولتی و غیر دولتی در راستای برگزاری جشن تکلیف فرزندان کارکنان خود با ادارات آموزش و پرورش هماهنگی کنند.

بر پایه این گزارش: جشن تکلیف فرزندان پرسنل شهرداری کرمان با حضور امام جمعه کرمان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس ستاد اقامه نماز استان، شهردار کرمان و جمعی از مسئولان و خانواده ها برگزار شد.



گفت وگویی متفاوت برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت

منبرجدید حوزه در دستان ۳۲ میلیون گیمرایرانی

توسط مؤسسه دارالزهراء (سلام الله علیها)

اجرای درسنامه‌های فاطمیه در بیش از ۵۰ مدرسه قم

نشست نمایندگان معاونت های وزارت آموزش و پرورش با دبیر ستادهمکاریها

تصاویر/ برگزاری اجلاس نماز دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ناحیه دو همدان

امام جمعه کاشان تاکید کرد:

لزوم مطالعه کتاب تعلیم و تربیت استاد شهید مطهری

خیزبلند حوزه علمیه برای تربیت تخصصی طلاب تعلیم و تربیتی

دبیرستاد همکاریها

هرگونه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش از رهگذربرنامه پنج ساله خواهد بود

مدیر حوزه‌ علمیه کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد

نیازمند کارگاه‌های مهارتی و دانش‌افزاییبرای طلاب طرح امین هستیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه فتح

تجربه نشان داده است حضور یک روحانی در مدرسه برنگرش دانش‌آموزان اثر مثبت دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی کهگیلویه و بویر احمد خبرداد

فعالیت 800 روحانی در آموزش و پرورش استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویر احمد

ستاد همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش از ظرفیت‌های مهم برای تحقق اهداف تربیتی است

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت گسترش همکاری آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه/ تربیت نسل آینده نیازمند هم‌افزایی علمی و تربیتی است

«پیک فاطمی» در مدارس کاشان

مدارس لاهیجان در ایام فاطمیه میزبان مبلّغان خواهند بود

در کرمان برگزار شد

نشست طرح ملی مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان

نشست شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرز برگزار گردید.

رئيس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت تمام ساحتی سند تحول قابل تقدیر است