Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در کرمان:

نهادهای نظام جشن تکلیف فرزندان کارکنان خود را برگزار کنند

شناسه مطلب: 24831
زمان انتشار: سه شنبه 22 خرداد 1403 ساعت 08:46

رئیس کمیته همکاریهای استان کرمان خواستار برگزاری جشن تکلیف فرزندان کارکنان نهادهای دولتی و غیردولتی با هماهنگی آموزش و پرورش شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی در مراسم جشن تکلیف دانش آموزی کارکنان شهرداری کرمان  با تقدیر و تشکر از ابتکار شهرداری در خصوص برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل شهرداری تاکید کرد: سایر ادارات نیز با هماهنگی آموزش و پرورش نسبت برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل خود اقدام کنند.

وی بیان کرد: جشن تکلیف یکی از با ارزش ترین و بیاد ماندنی ترین جشن های دوران زندگی افراد است و از دانش آموزان مکلف بخواهیم با قلب پاک خود برای ما دعا کنند.

علیدادی سلیمانی گفت: جشن تکلیف یک اقدام گروهی برای دانش آموزان است که به آنان یادآور شویم که این جشن بهترین جشن زندگی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و باید با برگزاری جشن تکلیف، ذکر و نام خدا را در دستور قرار دهند.

رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این مراسم از برگزاری جشن تکلیف ویژه بیش از ۵۴ هزار دانش آموز کرمانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ خبر داد و افزود: آموزش و پرورش استان در سطح تمامی شهرستان ها و مناطق آمادگی دارد در جهت برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل تمامی نهاد های دولتی و غیر دولتی همکاری کند.

وی گفت: نهاد های دولتی و غیر دولتی در راستای برگزاری جشن تکلیف فرزندان کارکنان خود با ادارات آموزش و پرورش هماهنگی کنند.

بر پایه این گزارش: جشن تکلیف فرزندان پرسنل شهرداری کرمان با حضور امام جمعه کرمان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس ستاد اقامه نماز استان، شهردار کرمان و جمعی از مسئولان و خانواده ها برگزار شد.



مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

مدیر حوزه علمیه گیلان

ارتباط مؤثر حوزه و آموزش و پرورش موجب ارتقای معنویت نوجوانان می شود

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

سیزده آبان یادآور آن است که دانش‌آموز می‌تواند سرنوشت سیاسی یک ملت را تغییر دهد.

تصاویر

حضورنماینده ولی فقیه در استان سمنان درمدرسه شهید بهشتی شهرستان شاهرود 

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران

انتصاب دبیر جدیدستاد همکاریها،نویدبخش فصلی تازه در تعامل مؤثر میان حوزه و آموزش و پرورش است.

حضور دبیر ستاد همکاریها در راهپیمایی روز استکبار ستیزی

تازه های نشر

انتشارکتاب الکترونیکی «۱۳ آبان»

نماهنگ روز استکبار ستیزی

روایت رهبرمعظم  انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی

تصاویر

دیدار جمعی از دانش آموزان سطح شهر سنندج با نماینده ولی فقیه

تصاویر

دوره توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان کرمان در ماهان

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:

تعامل باحوزه‌علمیه ارتقا تعلیم و تربیت دینی را به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:

تقویت جنبه اعتقادی نومعلمان از وظایف شورای همکاریها است.

گزارشی از کارگروه های همکاریهای در لرستان

مدرسه دژ مستحکم مقابله با جنگ نرم دشمن است/ اجرای ۴۶۳ برنامه فرهنگی و تربیتی با همکاری حوزه در آموزش و پرورش لرستان

تصاویر/ شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان همدان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان

همکاری حوزه و آموزش و پرورش ارتقای فرهنگی، تربیتی را به دنبال دارد.

نشست فصلی مبلغان طرح امین خراسان شمالی