Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در کرمان:

نهادهای نظام جشن تکلیف فرزندان کارکنان خود را برگزار کنند

شناسه مطلب: 24831
زمان انتشار: سه شنبه 22 خرداد 1403 ساعت 08:46

رئیس کمیته همکاریهای استان کرمان خواستار برگزاری جشن تکلیف فرزندان کارکنان نهادهای دولتی و غیردولتی با هماهنگی آموزش و پرورش شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی در مراسم جشن تکلیف دانش آموزی کارکنان شهرداری کرمان  با تقدیر و تشکر از ابتکار شهرداری در خصوص برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل شهرداری تاکید کرد: سایر ادارات نیز با هماهنگی آموزش و پرورش نسبت برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل خود اقدام کنند.

وی بیان کرد: جشن تکلیف یکی از با ارزش ترین و بیاد ماندنی ترین جشن های دوران زندگی افراد است و از دانش آموزان مکلف بخواهیم با قلب پاک خود برای ما دعا کنند.

علیدادی سلیمانی گفت: جشن تکلیف یک اقدام گروهی برای دانش آموزان است که به آنان یادآور شویم که این جشن بهترین جشن زندگی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و باید با برگزاری جشن تکلیف، ذکر و نام خدا را در دستور قرار دهند.

رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این مراسم از برگزاری جشن تکلیف ویژه بیش از ۵۴ هزار دانش آموز کرمانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ خبر داد و افزود: آموزش و پرورش استان در سطح تمامی شهرستان ها و مناطق آمادگی دارد در جهت برگزاری جشن تکلیف فرزندان پرسنل تمامی نهاد های دولتی و غیر دولتی همکاری کند.

وی گفت: نهاد های دولتی و غیر دولتی در راستای برگزاری جشن تکلیف فرزندان کارکنان خود با ادارات آموزش و پرورش هماهنگی کنند.

بر پایه این گزارش: جشن تکلیف فرزندان پرسنل شهرداری کرمان با حضور امام جمعه کرمان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس ستاد اقامه نماز استان، شهردار کرمان و جمعی از مسئولان و خانواده ها برگزار شد.



جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)