Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در مازندران:

طرح امین موفقیت ۷۰ درصدی داشته است

شناسه مطلب: 24816
زمان انتشار: سه شنبه 08 خرداد 1403 ساعت 13:22

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تاکید بر هم‌افزایی بیشتر مدیران مدارس با حوزه‌‌های علمیه، گفت: طرح امین برنامه خوبی بوده موفقیت ۷۰ درصدی در این طرح رضایت بخش است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در نشست فصلی شورای همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش استان که امروز برگزار شد، اظهار داشت: همه ما وظیفه مشترک تحقق نظام اسلامی را داریم.

وی افزود: دو سبک دستگاه تعلیم و تربیت در مملکت ما شکل گرفته که یک سبک از هزاران سال پیش بوده و سبک جدیدی که از 80 سال قبل شروع شده است.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران، تصریح کرد: علوم طبیعی در گذشته‌های دور در حوزه علمیه هم تدریس می‌شد.

محمدی لائینی تصریح کرد: عملا تفکیک در آموزش ایجاد کردیم که برخلاف فطرت و ساختار انسان است و باید هر دو بعد علمی را با انجام کارهای کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت رواج دهیم.

وی بیان کرد: در برنامه کوتاه‌مدت  ایجاد معاونت پرورشی در مدارس که تزریقی برای بعد اخلاقی و معنوی باشد و یا گذراندن دوره در مرکز تربیت معلم باید مورد توجه قرار بگیرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: اجرای طرح امین یکی از طرح‌های موفق در مدارس بوده و موفقیت 70 درصدی نتیجه خوبی است که باید به طرح امین بیشتر توجه کنیم.

لائینی پالایش  و آسیب‌زدایی طرح‌های مختلف اجرا شده در مدارس را خواستار شد و افزود: لازم است عوامل طرح امین با دانش‌آموزان خودشان در مدرسه گروهی مجازی تشکیل دهند و مطالب مثبت را رد و بدل کنند.

امام جمعه ساری، گفت: مدارس وابسته به حوزه، سپاه و سازمان تبلیغات اسلامی می‌توانند اثرگذار باشند. 

عضو خبرگان رهبری مازندران عنوان کرد: ساده‌ترین مدارس هیئت امنایی هستند که همه هزینه‌ها به عهده آموزش و پرورش است این مدارس فقط معلمین را خودشان شناسایی می‌کنند.

وی ادامه داد: در گذشته مدیران آموزش و پرورش همکاری خوبی داشتند و برنامه‌های فرهنگی خوبی تهیه و تدارک دیده می‌شد.

لائینی، افزود: مدرسه معارف در ساری فعلا به‌صورت هیات امنایی اداره می‌شود و از خانواد‌ه‌ها هم هزینه‌ای دریافت نمی‌شود که علاقه‌مندان خاص خود را دارد و لازم است مدیران مدارس با حوزه آشنایی داشته باشند و درک متقابل بیشتری از یکدیگر داشته باشند در حالی که هم اکنون خیلی شناختی ندارند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران تصریح کرد: طرح ولایت نیز می‌تواند در شهرستان‌ها اجرا شود و با اجرای طرح جهاد تبیین در سطح مدیران، معلمان و دانش‌آموزان ایده خوبی برای همگرایی و آموزش به شمار می‌آید.

وی با تاکید بر اینکه نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق و توسعه ارتباط حوزه و دانشگاه هستیم، اضافه کرد: باید راهکارهای علمی را اجرا کنیم، حضور مشاوره‌های روانی و دینی در مدارس تقویت شود و استفاده از تاکتیک‌های علمی در دنیا در حال اجراست که می‌توانیم از آن بهره بگیریم.

لائینی گفت: دانشگاه از حوزه، از نظر محتوایی و حوزه از دانشگاه از نظر شکلی می‌تواند بهره بگیرد.

امام جمعه ساری یادآور شد: در طرح امین باید با بچه‌ها رفیق بود تا در دل‌ها جای بگیرید گاهی هزار دلیل و منطق بیاورید در دل جای نمی‌گیرد، پیغمبر مردم را با اخلاق مسلمان کرد و همه ما این وظیفه را داریم تا با اخلاق نیکو آموزش دهیم.

انتهای پیام/



گزارشی متفاوت برای جذب در حوزه علمیه

مدرسه علمیه خاتم‌الانبیاء بابل میزبان دانش آموزانی که شاید طلبه شوند+ تصاویر

نماینده ولی فقیه در استان مازندران

عزم و اراده آموزش و پرورش مازندران در توجه به بعد عملیاتی نماز جدی است

رئیس پژوهشکده زن و خانواده تبیین کرد:

پرورش فرد واجتماع هدف غایی سندهای تحول حوزه و آموزش و پرورش است.

برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی در دبیرستان‌های دخترانه تهران

به همت سازمان تبلیغات اسلامی

رویداد استانی «مدار»  با هدف تربیت دانش آموز در یدان مبارزه مازندران برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد:

روحانیت در آموزش و پرورش، کلید هدایت فرهنگی جوانان است

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

طلاب معلم، سفیران حوزه در میدان تربیت هستند

ویژه معاونان پرورشی آموزش و پرورش

دوره مهارت‌های فردی واجتماعی با الهام از  نهج‌البلاغه برگزارشد

در یاسوج برگزارشد

نشست کانون روحانیون شاغل در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه برگزار کرد

سلسله نشست‌های تربیتی اخلاقی فرهنگیان با حضورنماینده ولی فقیه

دبیرستاد همکاری ها

برنامه دوم همکاریها ناظر به تحقق آموزش و پرورش انقلابی است.

مدیر حوزه علمیه فارس خبرداد

رضایت بیش از نودوپنج درصد جامعه هدف از فعالیت های مدارس طرح امین

مشاوروزیرآموزش وپرورش

برنامه پنج ساله دوم همکاریها با رفع نواقص گذشته تصویب وابلاغ شده است  

مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد؛

تقویت مبانی اعتقادی؛ راهبرد کلیدی در آموزش و پرورش/ تقدیر از پیگیری‌های مستمر رئیس‌جمهور در راستای تحول در آموزش و پرورش

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

برکات دغدغه های فرهنگی آیت الله العظمی صافی "ره"

موسسه دارالزهراء وحلقه های معرفتی عاشورایی برای  نوجوانان

حضوربیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز دختر در برنامه های مربیان طرح امین خراسان