Print
Zoom In
Zoom Out

دکتر حمید نیکزاد:

ایجاد فصل نوین در همکاری حوزه و آموزش و پرورش

شناسه مطلب: 24761
زمان انتشار: پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403 ساعت 11:50

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گفت: ایجاد تحول قطعا به دست طلاب و روحانیون و در لوای شبکه شدن قابل محقق شدن است؛ لذا باید برای این هدف برنامه ریزی کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید نیکزاد، مشاور وزیر و دبیرستاد همکاریها پیش از امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در گردهمایی «طلیعه حضور» طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش استان اصفهان، اظهار کرد: حضور طلاب و روحانیون در عرصه تعلیم و تربیت کشور بسیار مغتنم و فرصت بی بدیل است که برای رسیدن به موفقیت باید تلاش کرد.

وی با اشاره به مشکلات متعدد و گرفتاری های مختلف در مسیر موفقیت در عرصه آموزش و پرورش گفت: اما این مشکلات نباید مانع از انجام خدمت و رسالت بشود، جهاد تبیین دستاوردهای نظام بزرگترین رسالت ما در آموزش و پرورش است.

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش افزود: شبکه شدن به طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش به شما قدرت مانور و انجام خدمت می دهد، مصداق بارز قدرتمند شدن متاثر از شبکه شدن را می توان شهید نواب و شبکه فدائیان اسلام دانست که سیستم شاهنشاهی را بهم ریخت.

وی ادامه داد: ایجاد تحول قطعا به دست طلاب و روحانیون و در لوای شبکه شدن قابل محقق شدن است لذا باید برای این هدف برنامه ریزی کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد با اشاره به اینکه باید میان یک معلم غیر طلبه با طلبه باید متفاوت باشد، یک معلم طلبه در مدارس باید با ایمان و باورهای الهی خود سرکلاس حاضر شوند، گفت: توصیه دیگر من طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش این است که هرگونه تواضع در سطح مدارس باعث عزت و آبروی شما می شود، پرهیز از خود برتر بینی نسبت به دیگران را در اولویت قرار دهید.

وی در پایان متذکر شد: انتقال روحیه کارمندی و روزمرگی، بزرگترین آسیب در کمین طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش است، مراقبت از آموخته‌های خود در حوزه های علمیه و تهذیب نفس در مسیر هدایتگری ضرورت دارد.



دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه یزد

جایگاه واقعی مدرسه پایگاه تربیت انسان متعهد، مؤمن و انقلابی است.

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران