Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله اعرافی:

با روش‌های گذشته نمی‌توان پاسخ حرف‌ها و سؤالات نسل جدید را داد

شناسه مطلب: 24730
زمان انتشار: يكشنبه 19 فروردین 1403 ساعت 13:18

رئیس ستاد همکاریها با اشاره به اینکه نسل جدید حرف‌ها و سؤالات جدیدی دارد، گفت: بسیاری از این پرسش ها و چالش‌ها را نمی‌توان با روش‌های گذشته پاسخ داد، در نتیجه نیازمند افراد توانمند با گفتمان‌های جدید هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع ستاد همکاریها، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار نوروزی مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان استان قم که در دفتر مدیریت حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش توانست بحران‌های مختلفی را تدبیر کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه بحران نیرو یکی از چالش‌های سخت است، مطرح کرد: آموزش و پرورش باید کانون توجهات مردم و دستگاه‌های اداری و وزارتخانه‌ها باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه همه باید به دنبال کمک به آموزش و پرورش باشند، عنوان کرد: آموزش و پرورش در مجلس یک کمیسیون ندارد بلکه تمام کمیسیون‌ها باید به آموزش و پرورش توجه داشته باشند. این موضوع نیز به دلیل آن است که آموزش و پرورش به همه خدمت می‌کند.

آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: کشورهایی که آموزش و پرورش را در صدر می‌بینند جزو کشورهای موفق هستند.

وی ادامه داد: دستگاه هایی که به دنبال ساخت مسکن در مجموعه‌ها و شهرهای جدید هستند باید به فکر احداث مسجد و مدرسه نیز توجه لازم و کافی را داشته باشند.

با روش‌های گذشته نمی توان پاسخ حرف‌ها و سؤالات نسل جدید را داد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه آموزش و پرورش کشورساز است، تصریح کرد: قم منزلت و جایگاه ویژه‌ای وجود دارد و دستگاه‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش باید این منزلت و جایگاه را صیانت کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه باید متناسب با این شأن و منزلت قم تلاش داشته باشیم، یادآور شد: مسائل تربیتی و پرورش اگر به صورت جامع و متوازن دیده شود در تمام حوزه‌ها اثرگذار خواهد بود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله در موضوع تربیت این است که امروز پل‌های ارتباطی ما با نسل جوان تقویت شود، ابراز کرد: نسل جدید حرف‌ها و سؤالات جدیدی دارد و بسیاری از این پرسش ها و چالش‌ها را نمی‌توان با روش‌های گذشته پاسخ داد، در نتیجه نیازمند افراد توانمند با گفتمان‌های جدید هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه مسائل معیشتی برای تمام مردم حرف اول را می‌زند، مطرح کرد: اگرچه افراد جهادی وجود دارند ولی باید به مسائل معیشتی معلمان توجه کافی شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه خدمات جانبی می‌تواند بخشی از مشکلات معیشتی معلمان را جبران کند، عنوان کرد: احیای صندوق ذخیره فرهنگیان و تعاونی‌ها می‌تواند برخی از مشکلات معلمان را رفع کند.

مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به اینکه می‌توان در حوزه مسکن برای فرهنگیان مصوبات ویژه گرفت، خاطرنشان کرد: در مواردی این اتفاقات موجب تحولات بسیار بزرگی خواهد شد.

انتهای پیام

 



نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

خدمت در آموزش‌وپرورش بی‌بدیل و اثرگذار است

برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی در دبیرستان‌های دخترانه تهران

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی